Postal 3 First Person Mod
Autor: Nieznany
Jak w tytule. Tweak kamery pozwalający na podziwianie świata gry oczami Kolesia
Nie wiem jak to działa w praktyce, ale na filmiku wygląda to tak:
[youtube][/youtube]
d/l
Postal 3 FPS
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Ostatnio zmieniony 23 paź 2013, 21:59 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- The Iceman
- V.I.P.
Wydaje mi się, że została zmieniona tylko pozycja kamery. Widać niedoróbki. Nie jest to FPP z prawdziwego zdarzenia.
Posiadam zasilacz z białej listy.
- BloodLogin
- Pracownik RWS
Nie ma nawed jak sprawdzić RWS wycofał ze sklepu ani Demo w sieci.
"You will always find blood here! "
"No i dobrze 1 Blood mniej Szatanowi lżej"
09 Gru 2013 - 09 Gru 2016 PRAWIE 3 LATA z wami !!
spin-off został stworzony przez studio Akelli - Trashmasters ale rzeczywiście zależne to może być od nich
oraz gdzie ty do jasnej cholery demo widziałeś
trzeba zwrócić ci uwagę na twoje wypowiedzi - narzekać również nie chce [ponieważ nie muszę, bo mi to nie przeszkadza]:
zacznij pisać normalnie i do tematów czyli używać normalnego słownictwa oraz stosowania odpowiedzi adekwatnych do tematu, ponieważ forum na tym cierpi

trzeba zwrócić ci uwagę na twoje wypowiedzi - narzekać również nie chce [ponieważ nie muszę, bo mi to nie przeszkadza]:
chodzi tutaj o wygodę innych użytkowników na forum, ale także jego prezencjiBloodLogin93 pisze:Nie ma nawed jak sprawdzić RWS wycofał ze sklepu ani Demo w sieci.
zacznij pisać normalnie i do tematów czyli używać normalnego słownictwa oraz stosowania odpowiedzi adekwatnych do tematu, ponieważ forum na tym cierpi

- BloodLogin
- Pracownik RWS
Demo to fake.
"You will always find blood here! "
Rozumiem że z tym spinoffem to ironizujesz?ZigHor pisze:spin-off został stworzony przez studio Akelli - Trashmasters ale rzeczywiście zależne to może być od nich
trzeba zwrócić ci uwagę na twoje wypowiedzi - narzekać również nie chce [ponieważ nie muszę, bo mi to nie przeszkadza]:chodzi tutaj o wygodę innych użytkowników na forum, ale także jego prezencjiBloodLogin93 pisze:Nie ma nawed jak sprawdzić RWS wycofał ze sklepu ani Demo w sieci.
Zighor, zanim zaczniesz kogoś upominać co do składni postów radze przeczytaj najpierw kilka swoich.
Sry za brak cytowania selektywnego, ale na bystrymfonie nie działa mi to.
Teachin bitches how to swim