Ryuq666 pisze:Rycho3d pisze:Sam miałem tak napisać, ale nie chciałem wam psuć zabawy i tego brać na siebie
Popsułem komuś marzenia chyba. Vince'owi i ZigHore'owi

Ja się jeszcze nie wypowiedziałem
za szybko chciałbyś wyjść na przód - a to wątpię czy, w taki sposób ci się to uda
Ryuq666 pisze:A co do kół Atomic to widzialem w kilku grach już koła Atomic. I nie krzycze że to nawiązanie do Postal'a. Chyba nawet w San Andreas są koła Atomic do wkręcenia do Low Rider'a.
W tej sprawie nie mam pojęcia o co chodzi
Ryuq666 pisze:Teraz jak tak prześledziłem skąd wzieło sie haslo "Go Postal" [...] Jeżeli ten tekst był tak popularny po tamtych wydarzeniach, to czemu niby mieliby tylko RWS'owcy go użyć?
A po jakiego kija rockstar miało by tworzyć nawiązanie do jakichś mało znaczących wydarzeń w rewolucji poczty (komunikacji pocztowej)
a tak na poważnie - my tutaj mówimy o nawiązaniach do gier oraz filmów, ale nie wydarzeń z życia wziętych
a wyjaśnić ściślej dlaczego i po co? bo to jest nudne
Ryuq666 pisze:Tak samo ten Pies. On mi kompletnie Champa nie przypomina może oprócz ODROBINE mordy. Taki pies fajnie wyglada, groźnie, to i dodali takiego psa. Też mi nawiązanie.
chciałbyś uznać swoją rację - i bardzo dobrze, i w kilku sprawach masz rację, a w kilku nie masz
pytanie - na czym polegają esaster eggi w GTA V - są to głównie
nawiązania do gier i filmów (jak już wcześniej wspomniałem), więc to nie dziwne, że wybrali rasę rottweilera zamiast pitbull terriera - najpewniej nie "tak dla jaj" mam rację
teraz wiesz dlaczego nie przypomina ci champa? ponieważ wraz z imieniem i wyglądam zmienili mu rasę

Niepodobny jest... bo po prostu jest, ale o to właśnie chodzi
Ryuq666 pisze:A wyobrażasz sobie INNĄ "mechanike benzyny" ?
Tak, wymienić ci?
ponieważ gdzie wcześniej znajdziesz gry, gdzie mogłeś w taki sposób oblewać wszystko benzyną (wcześniej,
w ogóle)
jak widać nad odpowiedzią trochę zastanawiałeś i za szybko zabrnąłeś - nie czytasz dokładnie wypowiedzi: "RWS (Running With Scissors) razem z fanami odkryli/rozszyfrowali znaleziska nawiązujące do serii Postal, które warto dodać:"
ja tutaj tylko wyjaśniam, odkrycia nie moje jak również zażalenia nie do mnie