Moderatorzy: Moderatorzy, ServerAdmin
Od początku istnienia tego serwera jest on gotowy na rozgrywki klanowe.abdul11 pisze:na jednym z serwerów tryb vote był zlikwidowany dopiero po rozgrywce się włączał
No właśnie przeglądałem loga. 17 razy DM i tylko 7 razy TeamDM. Serwer miał być nadal w DM a wy w Vote głosować na TDM. Dziś zaś pytałem dopiero czy włączyć na TDM domyślnie. I wchodzę teraz - ciupiecie na DM.abdul11 pisze:system szwankuje postalsite jest nadal w trybie DM
Mapy z tym modem są tylko w DM. W TeamDM są standardowe mapy. Mogę usunąć z kolejki DM takie mapy i wrócić standardowe.abdul11 pisze:ludzie z europy zachodniej zniechęca mod Dark PS
Na cały czas testów u mnie to działało. Bezawaryjnie. Chcesz powiedzieć że gdy nic nie wybrałeliście, to biegaliście ze zwykłymi brońmi? W takim razie to w samym Vote jakaś niekonsekwencja być musi. Będziemy to mieli na oku.Ryuq pisze:Szczerze to to nie działało
Dla singla jest to w opcjach w pliku User.ini. Ale w multi tego nie widzę...Ryuq pisze:można by było wyłączyć ten głupi podrzut broni przy strzale?
Musiałbym się w niego wczytać.Ryuq pisze:jest jakaś opcja do zwiększenia prędkości postaci po stronie serwera? ponoć w 1409x coś było takiego, bo przydałoby się lekko przyśpieszyć rozgrywkę momentami