To jest to, na co czekamRycho3D pisze:Będzie plaża
Tej mapki raczej nie poznajecie

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
To jest to, na co czekamRycho3D pisze:Będzie plaża
Tej mapki raczej nie poznajecie
Zmieniłem wszystkie.MaKiPL pisze:Widzę, że totalnie nie zmieniałeś Zone'ów.
Zmieniłem oświetlenie całkowicie.MaKiPL pisze:Podkoloruj trochę scenę, zmień oświetlenie z tego pustynnego na bardzo intensywne kolory i dużą jasność.
Pozmieniałem wszystkie warstwy.MaKiPL pisze: Dodatkowo, pozmieniaj tekstury podłoża
A ja stawiałem na Tora-Bora, plażę odleglejszą. Zaś z Suburbs-4 jest o tyle niewygodnie, Rycho3D, że to najwyższa zdaje się mapa w Paradise. Brzeg morza powyżej domu Kolesia i fajarza? Te okolice w depresji pod groźbą zalania wodą? Oj, nie bardzo to...Rycho3D pisze:To suburbs4
No proszę, co eksplozja nuklearna może zrobić z otoczeniem. Nie dość, że zmienił się klimat to i mapy nie do poznaniaRycho3D pisze:To suburbs4
Ja wszystko wrzucam do AWP, więc problemu nie ma. Jednak jak ktoś chce wrzucić do STP, będzie miał klopsI ja też zwrócę uwagę na nazewnictwo map. My się nie czepiamy, ale daj mapom odrębne nazwy, by nikt sobie nimi oryginalnych nie nadpisał. Życzliwy to mówi.
Właśnie po to zmieniam nazwy mapom. Wtedy będzie trzeba pozmieniać też telepady, ale to problemu nie maSilver Dragon pisze:Ja wszystko wrzucam do AWP, więc problemu nie ma. Jednak jak ktoś chce wrzucić do STP, będzie miał klopsTiquill pisze:I ja też zwrócę uwagę na nazewnictwo map. My się nie czepiamy, ale daj mapom odrębne nazwy, by nikt sobie nimi oryginalnych nie nadpisał. Życzliwy to mówi.
Teraz już wiemy co jest za wzgórzami suburbsTiquill pisze:Brzeg morza powyżej domu Kolesia i fajarza? Te okolice w depresji pod groźbą zalania wodą? Oj, nie bardzo to...![]()
Ja prawie tylko w oryginalne mapki gram.Rycho3D pisze:nikt w takie już nie gra
Niestety, gra. Nawet najlepsza mapa nie zamieni standardowej. Standardową się kocha, do niej maniakalnie wraca i nie może być inaczej.Rycho3D pisze:nikt w takie już nie gra
Obrazek poniższy śliczny! Idylla. Mam wreszcie czas by to testować, więc sobie zaraz zażyję wirtualnych wakacji.Rycho3D pisze:Jak skończę ,to nie wiem czy będę chciał grać jeszcze na oryginalnych mapach.
To jest water volume (po prostu fizyka wody) czyli inny phys volume. Wtedy był default. A to właśnie sprawka phys volume, że bryzgało. Może water nie ma ustawionej takiej opcjiSilver Dragon pisze:Poprzednia wersja wody była lepsza. Gdy się doń wskakiwało robiły się fale.