To jest do zrobieniaTiquill pisze:A najbardziej intrygujący jest ten gąszcz za wzgórzami, na krańcach mapy. Gdybyż wejść w taką dżunglę. Far Cry!
Dobra, wiem, przeginam, ale czemu nie pomarzyć.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
To jest do zrobieniaTiquill pisze:A najbardziej intrygujący jest ten gąszcz za wzgórzami, na krańcach mapy. Gdybyż wejść w taką dżunglę. Far Cry!
Dobra, wiem, przeginam, ale czemu nie pomarzyć.
Looks nice, ferns and palms really create the atmosphere of a new climate. But it's worth noting that not a few bugs. For example at palm trees leaves have Collision. They block the player. I'm not finding fault, just pointing out the flaws that would be worth to fix. I see you make radius of collision on suburbs-1, but you can disabled collision in StaticMeshBrowser.Rycho3D pisze:Kolejna próbka![]()
No thanks.A-Mod pisze:The idea of mod is interesting. If this is an experiment, it looks pretty good. I can help you if you need.
A-Mod pisze:I mean that the names of packages should not be identical.
Czy ja ci czegoś zabraniam ?ZigHor pisze:Możesz zrobić tego moda z nową historią (nowe lokacje takie jak: morze [taka plaża wielka, z tyłu dżungla jak w FarCry], ascetka świątynia słońca [i zaginione plemie]; nowe bronie: włócznia, kij bambusowy [w world view z animacjami bicia łopatą
]).
żadneSlayer pisze:Wszystko fajnie, ale jakich modów potrzeba by te mapy odpalić?