Cat Drone występuje w nowym AWPModzie.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
W zwykłym AW/P nie ma. Link który podajesz to dodatkowa broń: kosa ze zmienionymi texturami i rzeczywiście "wracająca" po rzucie. Mi jednak chodziło o taki atak w "zwykłej" kosie.Slayer pisze:JestZaero pisze:(bo nie ma boomerang-kosy)
GrimR Scythe możesz sobie przywołać IWantem kiedy chcesz, a nawet zamienić pickupa zwykłej kosy na pickup GrimR. Nie pamiętam jak to się robiło, ale gdzieś to zostało na Forum opisane.Zaero pisze:-GrimR Scythe występuje tylko w jednym, konkretnym miejscu, a kosa zwykła wszędzie tam... gdzie występuje
Też nie widzę zbytnio problemu.Zaero pisze:-GrimR ma zmienione tekstury
AWPMod - konfiguracjaMr Minio pisze:zamienić pickupa zwykłej kosy na pickup GrimR. Nie pamiętam jak to się robiło, ale gdzieś to zostało na Forum opisane
Chyba AWPMod pozwala w trybie rozszerzonej gry tak używać zwykłej kosy, po kliknięciu altfire...Zaero pisze:Link który podajesz to dodatkowa broń: kosa ze zmienionymi texturami i rzeczywiście "wracająca" po rzucie. Mi jednak chodziło o taki atak w "zwykłej" kosie.
Oba rozwiązania mnie nie satysfkacjonują.Tiquill pisze:AWPMod - konfiguracjaMr Minio pisze:zamienić pickupa zwykłej kosy na pickup GrimR. Nie pamiętam jak to się robiło, ale gdzieś to zostało na Forum opisaneChyba AWPMod pozwala w trybie rozszerzonej gry tak używać zwykłej kosy, po kliknięciu altfire...Zaero pisze:Link który podajesz to dodatkowa broń: kosa ze zmienionymi texturami i rzeczywiście "wracająca" po rzucie. Mi jednak chodziło o taki atak w "zwykłej" kosie.
przepraszam za hakowanie tematu ale murzę zapytaćZaero pisze:Gdyby nie ułomne UCC w mojej wersji postala pewnie problem kosy miałbym już z głowy..
W P2 to się nazywa pickup spawner i nie o tym jest rzecz. Nie trzeba też zmieniać attachmentów. Rzecz dotyczy AWPModa. Skoro nie chcesz trybu rozszerzonego, to wyłącz go. I tak będziesz mógł skorzystać z opisanej tutaj metody. Od czasu napisania tego posta konfig się zmienił, ale łatwo dojść, jak to teraz działa. A działa tak:Pierwsze związane jest jest z koniecznością zmiany pickupa, weapona a czasem i attachmenta (różnie to bywało dla różnych zestawów broni, czasem wystarczyło zmienić sam pickup a czasem nie). Ta metoda powoduje dodatkowe problemy takie jak np pojawienie sie dwóch M16-tek w miejscach gdzie była tylko jedna, albo pojawianie się broni w powietrzu w różnych, losowych (jakby się mogło wydawać) miejscach (przypuszczam że to spawn spoty z MP