Edytuj posty.Masz do tego przycisk w prawym górnym rogu wiadomości.
Sukienka musi mieć jednolity kolor, czy można jej zrobić wzory? [kwiatki paski itd.]
@titek:To nie zdjęcie do fapu fapu, tylko tekstura

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Ta, ale pytałem czy tekstura się nie rozjeżdża jak dodamy jakiś wzorek, bo te mogę zrobić sam.Rycho3D pisze:Może być zebra?
Co nie zmienia faktu że o tym pojęcia nie mam.Napisałem, że spróbuję, jednak nie mam nadziei na powodzenie, więc lepiej by zajął się tym ktoś, kto potrafi.O rozmiar map się nie martw.Po dobrym skompresowaniu nic im nie będzie.Chociaż z drugiej strony jakbyś zrobił skrypt można by je dodawać na mapę kodem massacre z AWPModa.Konfigurowalny, więc i za gęsto by nie było.Tiquill pisze: i z tym zaczynacie.
Cały czas wyobrażam sobie takiego moda jako właśnie kod, który spawnuje na mapę nowe postaci i tak chciałem to zrobić. Robiłby to samodzielnie, bez potrzeby AWPMod. Zaraz zamierzam się za to wziąć.Koloses pisze:Chociaż z drugiej strony jakbyś zrobił skrypt można by je dodawać na mapę kodem massacre z AWPModa
Ja myślałem by dodać do moda jedną mapę, taką prezentacyjną, gdzie naprawdę wiele się dzieje, tam całe clou moda, jego wszystkie zalety. A potem dzieci różnego typu spawnowane na każdej mapie, na którą gracz wejdzie - każdą, także fanowską. Stale obecni w grze na równi z bystanderami. Bo nie wiem, czy taki odpowiedni ekwipunek i ubranie do otoczenia wymagane jest na każdej mapie. Generalnie, dodawanie tego do każdej mapy, po to by tylko tam było, jest mało profesjonalne. Mam na myśli mapy z serii Agent, tam mapy były zmieniane - kto tego teraz jeszcze używa? Żywot krótki. Musiałbyś dobrze kombinować, by wszędzie wymyśleć jakąś sensowną akcję z nimi i umotywować tym dodawanie do każdej mapy.Koloses pisze:Co do pytania czy warto..Myślę, że tak, bo wtedy mogę każdemu z osobna ustawić skin odpowiedni do otoczenia i ekwipunek też może mieć osobny.Nie wiem czy przez skrypt i kod dałoby radę coś takiego poczynić.
Automatycznie i ja tak pomyślałem. Ale czy tylko szkoła? Można coś jeszcze. No i szkoła nie pochodzi z oryginalnej gry...Rycho3D pisze:Co do mapy wydaje mi się że to powinna być szkoła .
Nijak, znikąd i niczym nie mogę pobrać tego poprawnie. Wszędzie niepełne wersje. Pakuj to do zipa. No i od czego masz załączniki, dla kogo one są, co?Koloses pisze:https://www.multiupload.com/HM2THA3LZV
Paczka z stp.Zmienione rozmiary "Główek"
Tak.Muszę zrobić porządek, pozamieniać nazwy modeli, bo mam te, co były normalnie i w plikach jest mały "nieład artystyczny", bo na pierwszy rzut oka, ktoś kto będzie chciał grzebać pomyśli sobie "Ale Burdel!", bo nic nie jest nazwane jak trzeba.Zaraz się tym zajmę i wrzucę odpowiednio skonstruowane paczki, chociaż tekstur jeszcze dużo nie mamy to potem będę mógł je przecież aktualizować.Zrobię je przy STP, skoro uważasz, że tak będzie lepiej.Tiquill pisze:chyba i Ty, Koloses zrobisz te paczki UKX i UTX, co?
Chciałem też pododawać je jako członków grup społecznych w paradise..mali protestanci czy też bezdomni i takie tam.Tiquill pisze:Generalnie, dodawanie tego do każdej mapy, po to by tylko tam było, jest mało profesjonalne.
Link został usunięty to i nikt nie używa, a chciałem kiedyś nawet szukałem - nie znalazłem.Tiquill pisze:Mam na myśli mapy z serii Agent, tam mapy były zmieniane - kto tego teraz jeszcze używa?
Nie będą już potrzebne.Myślę że te modele głów, które Rycho zrobił nam narazie wystarczą, a te standardowe już mi tu jakoś nie pasują.Tiquill pisze:Nijak, znikąd i niczym nie mogę pobrać tego poprawnie.
Spróbuję się tym zająć..chciałbym zrobić w końcu coś więcej niż testowy sześćian, albo wstawianie broni/ludzików na mapę.Ja myślałem by dodać do moda jedną mapę, taką prezentacyjną, gdzie naprawdę wiele się dzieje
To też przydałoby się dodać. A także nowe skiny ze Sztopora. Można by było zmienić moda z "Dzieci w Postalu" na "Nowe skiny i modele dla ludków[w tym dzieci]". To tylko taka luźna sugestia.Rycho3D pisze:A takie postacie mam w moim AW
[url=https://img838.imageshack.us/img838/4215/postal4rycho3d.jpg]Obrazek[/URL]
![]()
![]()
![]()
![]()
Może to nie dzieci ,ale też są fajne![]()
Co do dziewczynki w spódniczce,schrzaniła się![]()
Jutro wieczorem zacznę od nowa .