Postal 2 Life
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
Tiq chciałeś trailer???
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
I am not dead, I'm a Death muhahahahaha

Początek bardzo fajny z tymi zegarami.
Te potworki bardzo mi się podobają. Przypominają nieco te z gry Tribes: Vengeance(ten sam silnik graficzny).
A potem już kilka urywków z gry.
Trailer niezły, ale bez zachwytów. 6/10
Te potworki bardzo mi się podobają. Przypominają nieco te z gry Tribes: Vengeance(ten sam silnik graficzny).
A potem już kilka urywków z gry.
Trailer niezły, ale bez zachwytów. 6/10
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
- Fireheaven
- Badass Multikiller
Mi sie podobało 9/10
Medyczny przypadek
"Duszę ma na ramieniu, a serce na dłoni,
dziwią się medycy, że jeszcze nie po nim."
"Duszę ma na ramieniu, a serce na dłoni,
dziwią się medycy, że jeszcze nie po nim."
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Interesująco to wygląda
Niech ja dostanę w swoje pazurki te stworki z początku filmiku. Będzie się działo
Niech ja dostanę w swoje pazurki te stworki z początku filmiku. Będzie się działo

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
No, już lepiej. Wtedy mój błąd, teraz już rzeczywiście oglądałem trailer. Na razie nie wiem, co z tymi zegarami autor zrobi - choć fajne, związku nie widzę. Na śmietnisku za mało obiektów, widać, że to w większości prosta siatka pokryta teksturą; zbyt ubogo. Sam dodałbym więcej mgły, tak by gracz czuł zagubienie i trującą mgłę w gardle. Potem lepiej. Nie wiem tylko, czemu autor tak lubi pokazywać ten żółty miecz, raczej do trailera takiej gry on nie pasuje. Bardzo dobra muzyka, mnie odpowiada.prawdziwy 666 pisze:Tiq chciałeś trailer???
Reasumując. Inwazja zegarów z kosmosu ląduje na śmietnisku, wypełzają z nich stwory a potem ich koledzy, zombi, atakują Paradise. Ciut słabo...

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

To sobie załatw Half-Life: Opposing Force (bez podstawki chyba nie ruszy) - to po prostu Pit Drone - małe, upierdliwe stworki reprezentujące Rasę X, które są dość szybkie, strzelają czymś, co po uderzeniu w ścianę wydaje dźwięk przybijanego gwoździa i ma dość długie szpony, które zadają przeciętne obrażenia, ale da się je załatwić 1 strzałem z każdej mocniejszej broni takiej jak strzelba czy Desert Eagle/rewolwer.Silver Dragon pisze:Niech ja dostanę w swoje pazurki te stworki z początku filmiku. Będzie się działo
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Gdybym znał się na moddingu i konwersjach, wiele takich czy podobnych już dawno bym przekonwertował do P2. Byłby cały zwierzyniec z różnych gier. Niestety na naukę nie ma czasu.
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2011, 18:41 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- Unormaliti
- Miłośnik broni
- Koloses
- V.I.P.
W skrócie gra jest już gotowa, ale występują błędy i flafster prosi Resurrection studios o pomoc w ich rozwiązaniu z tego co zrozumiałem.Мне возможно понадобится помощ кого либо из команды Рессурекшен студиос. Если я дам клиент ПТЛ на фикс систем ошибок? игра то готова но есть кое что еще в системс.
@EDIT:
Większość błędów naprawiona.Pozostało jeszcze naprawić trigerry i broń biała u NPC.Nie mogę się doczekaćПочти все исправил. Осталось только 2 вещи решить с триггерами миссий и новых видов НПС ближнего боя.

Ostatnio zmieniony 14 kwie 2011, 12:33 przez Koloses, łącznie zmieniany 2 razy.
- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
Jasno określone, co jeszcze zostało do zrobienia. Optymistycznie to wygląda. 
Wszystkich błędów nie da się usunąć, ale byleby tylko to naprawić, co uniemożliwia samą rozgrywkę w jakiś normalnych warunkach. Nie warto dopieszczać bez końca, poprawiać każdego błędu, bo to - zadanie bez końca.

Wszystkich błędów nie da się usunąć, ale byleby tylko to naprawić, co uniemożliwia samą rozgrywkę w jakiś normalnych warunkach. Nie warto dopieszczać bez końca, poprawiać każdego błędu, bo to - zadanie bez końca.

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

Koloses pisze:W skrócie gra jest już gotowa, ale występują błędy
Tiquill pisze:Jasno określone, co jeszcze zostało do zrobienia. Optymistycznie to wygląda.
W skrócie mówiąc gra jest już na etapie końcowym, a końca i gotowej gry jakoś nie widać. Wszystko już gotowe ale coś tam coś tam - w ten sposób można to przeciągać w nieskończoność. Mam nadzieję że gra w końcu wyjdzie i nie będą podczas niej wyświetlały się żadne błędy!
Ja mam nadzieje że gra mi po prostu ruszy (co ja mówię, Half Life 2 Episode 2 mi chodzi to dlaczego mi to miałby nie iść), i chęć do ''pogrania'' nie będzie zmuszać do pobierania całych 10GB.
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2011, 19:02 przez MaxiS, łącznie zmieniany 1 raz.

- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
Przyznam szczerze, że bardzo chcę zagrać, ale boję się zaglądać w foldery moda. Jak i samej wielkości tego moda. Będzie trzeba u kogoś zająć komputer, bo u siebie tego nie ściągnę... 2 płytki DVD szykować na wypalenie tego, co ściągnę. Fajna perspektywa. 

- Unormaliti
- Miłośnik broni