Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Co do instalacji, raczej bym się nie martwił. Z tego co wiem wymagane będzie tylko STP, a RS zajmie się zangielszczeniem projektuKnurrMan pisze:Wszystko fajnie wyglada i bym się nie czepiał gdyby nie robili tego rosjanie! flafster jest twórcą moda Tiberium Zone (flafster weapons), a jak jest z instalacją tego moda to wiemy...
Wiąże się to z nieoczekiwaną awarią komputera autora. Prace są na szczęście wznowione. Kiedy wyjdzie? Nie wiem. Mod jest jednak już w końcowej fazie rozwojuInna sprawa, na stronie projektu postęp ciągle wynosi 97%. I tak chyba od początku roku. Licznik postępu jest aktualizowany co 1 miesiąc (tak mi się wydaje), czyli moda dostaniemy za 2 miesiące. No nic, trzeba czekać...
By się tylko ośmieszyli - a ośmieszenie samo znowuż - jest możliwie.Lothar pisze:która z firm jako pierwsza pozwie ich do sądu o prawa autorskie
Bo to beta wydana półoficjalnie. Jestem pewien, że Flafster teraż mocno żałuje, że to wydał. Bo mu złą markę robi. Ale - wydał i "grzechy dzieciństwa" widzimy. Od tamtego czasu mocno się zmienił i autor i mod i współautor. To już nie amatorka, to profeska. Nie boję się o jakość, wcale.KnurrMan pisze:Wszystko fajnie wyglada i bym się nie czepiał gdyby nie robili tego rosjanie! flafster jest twórcą moda Tiberium Zone (flafster weapons), a jak jest z instalacją tego moda to wiemy...
O kurde... Ten mod musi być gigantyczny! GTA 4 ma 16 GB. Ten mod to tak jakby nowa gra.Silver Dragon pisze:HD: 10 GB