Powiększenie Paradise mod

Bronie i bardziej rozbudowane projekty tworzone tylko przez naszych użytkowników.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Ramesses
V.I.P.
V.I.P.

15 wrz 2010, 22:07

Radzik136 pisze:Jestem BETA-TESTEREM Adany, i Mogę Ci odpowiedzieć na pytania. (Jestem do tego upoważniony)
Tak mod jest nadal rozwijamy, teraz aktualnie zajmujemy się szpitalem.
Nic nie obiecuję, ale prawdopodobnie "zaokrągleniem" też się zajmiemy.
OK, w takim razie, jak było powiedziane, czekamy na dalsze wyniki pracy nad modem...grając u siebie nie zauważyłem mocno rażących błędów oprócz czasem napotykanych, o których pisano powyżej.
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2010, 22:08 przez Ramesses, łącznie zmieniany 1 raz.

Planet Earth is great to visit, but You wouldn't wanna live there...
Szemat

16 wrz 2010, 07:48

Mnie trochę śmieszy atmosfera panująca w tym temacie. :D A szczególnie to że Radzik ma specjalne upoważnienie z racji bycia beta-testerem na udzielanie odpowiedzi na temat moda. To tylko połączanie mapek, usunięcie triggerów, odblokowanie niektórych przejść i zmiana niektórych przechodniów. A zachowujecie się jakby był to jakiś strasznie pracochłonny i duży mod.

Ale zawsze przyda się taki mod.

Awatar użytkownika
adana4
Modder
Modder

16 wrz 2010, 17:26

Szemat pisze:Mnie trochę śmieszy atmosfera panująca w tym temacie. A szczególnie to że Radzik ma specjalne upoważnienie z racji bycia beta-testerem na udzielanie odpowiedzi na temat moda.
o tym nuż sobie pogadaliśmy :lol:
Szemat pisze:To tylko połączanie mapek, usunięcie triggerów, odblokowanie niektórych przejść i zmiana niektórych przechodniów. A zachowujecie się jakby był to jakiś strasznie pracochłonny i duży mod.
jak tak to zrób coś podobnego w tydzień
Szemat pisze:Ale zawsze przyda się taki mod.
tylko szkoda że nasze mody zostają tylko na forum :bolek:
Ramesses pisze:OK, w takim razie, jak było powiedziane, czekamy na dalsze wyniki pracy nad modem...grając u siebie nie zauważyłem mocno rażących błędów oprócz czasem napotykanych, o których pisano powyżej.
fakt , będę musiał nagrać jakiś gameplay ze szpitala

damdan/adana4
Szemat

16 wrz 2010, 17:43

Nie chodzi o to że ja nie szanuje twojej pracy, tylko jestem typem gracza który w modach szuka powiewu świeżości a nie takich mix'ów, bo np wolał bym chociażby jedną nową mapę do eksploracji niż tego typu moda. No, chyba że dodasz coś od siebie na tych mapach *kiwa głową w stronę jednej z kilku pozamykanych dróg*. ;)
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2010, 17:49 przez Szemat, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
adana4
Modder
Modder

16 wrz 2010, 17:47

Szemat pisze:No, chyba że dodasz coś od siebie na tych mapach *kiwa głową w stronę jednej z wielu pozamykanych dróg*.
na przykład jakie

damdan/adana4
Szemat

16 wrz 2010, 17:52

Nie chodzi już o same drogi, bo takich jest kilka, np wymieniona kilka postów temu bramka na mapie biurowca RWS'u.Po prostu mówię że wolał bym jakbyś tworzył mapy, ale jeśli się nie zanosi - dobra, rób swoją robotę. ;)

Awatar użytkownika
adana4
Modder
Modder

16 wrz 2010, 18:01

Szemat pisze:Nie chodzi już o same drogi, bo takich jest kilka, np wymieniona kilka postów temu bramka na mapie biurowca RWS'u.
tam już dawno jest wstawiona baza talibów
Szemat pisze:Po prostu mówię że wolał bym jakbyś tworzył mapy, ale jeśli się nie zanosi - dobra, rób swoją robotę.
terenu nie umiem stworzyc dlatego swoich map nie robię :P poza tym mam już plan jak bardziej zmniejszyć liniowość moda

damdan/adana4
Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Kontakt:

16 wrz 2010, 22:18

I tak nie ściągnę . Pewnie będzie z 500 mega ;D

Knurr

19 paź 2010, 19:17

Miewam, że twórca tego moda nadal żyje, tak więc pytam się, czy mod będzie jeszcze rozbudowywany ?

P.S Proponuję dać link do downloadu moda na pierwszą stronę.

Awatar użytkownika
Radzik
Administrator
Administrator
Postawił piwo: 7 razy
Otrzymał  piwo: 5 razy

14 lis 2010, 21:29

KnurrMan pisze:Miewam, że twórca tego moda nadal żyje, tak więc pytam się, czy mod będzie jeszcze rozbudowywany ?

P.S Proponuję dać link do downloadu moda na pierwszą stronę.
Twórca modu jak najbardziej żyje, i chce nadal zajmować się tworzeniem moda, lecz z powodu braku zainteresowania modem, postanowił przerwać pracę. Aktualnie przydałaby mu się pomoc przy kontynuowaniu prac nad modem, a mianowicie osoba, która zna się na podstawach edytora. Przydałoby się również, aby link do pobrania modu znalazł się na stronie głównej.
Ostatnio zmieniony 14 lis 2010, 21:30 przez Radzik, łącznie zmieniany 1 raz.

Niepoważny admin
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

15 lis 2010, 14:45

adana4 pisze:tylko szkoda że nasze mody zostają tylko na forum
Dla skończonej wersji czeka miejsce w downloadzie na stronie. :) Czemu nikt o tym nie pamięta? Autorze, bardzo proszę, sam dodaj moda: https://www.postalsite.info/infusions/pr ... t_desc.php
Radzik136 pisze:Przydałoby się również, aby link do pobrania modu znalazł się na stronie głównej.
Radzik136, możesz i Ty dodać tego moda do downloadu. Link zapodany przeze mnie jest specjalnie zaprojektowany dla prac przedstawianych na naszym forum. Używajcie go! Jeśli admin czegoś nie zrobi, to nie będzie to zrobione? :P

Szemat pisze:To tylko połączanie mapek, usunięcie triggerów, odblokowanie niektórych przejść i zmiana niektórych przechodniów. A zachowujecie się jakby był to jakiś strasznie pracochłonny i duży mod
Radzik136 pisze:Twórca modu jak najbardziej żyje, i chce nadal zajmować się tworzeniem moda, lecz z powodu braku zainteresowania modem, postanowił przerwać pracę.
Nie ma co się oglądać na zainteresowanie użytkowników, czy krytyczne uwagi. Nie każdy mod jest wielkością samą w sobie. Idea połączenia AW z STP jest niemal tak stara, jak samo forum PSI. Nie kombinować, ale poprawić to co jest teraz zrobione i wypuścić. Jako pierwszą finalną wersję.

I sugestia, by się za bardzo nie rozdrabniać. Mnóstwo fanowskich map, ED i inne sugestie. Co za dużo to niezdrowo. Raczej nie jesteście grupą z potencjałem rosyjskiego teamu, więc mierzcie siły na zamiary. A zawsze wyjdzie dobra rzecz. Zrealizowanie idei połączenia obu Rajów jest warte uwagi. A jest też warte... Zmiany nazwy tematu i nazwy samego moda. Bo czy to w końcu Powiększenie Paradise (o przeróżne, w tym własne mapy) czy Połączenie Paradise (miasto STP plus miasto AW)? Łatwiej skończyć i być dumnym z Połączenia. A następnym i ewentualnym krokiem, byłoby owe Powiększenie. To taka moja sugestia. Ugruntować swoją wizję.

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Pangia
Koleś
Koleś

15 lis 2010, 14:51

Tiquill zawsze jest miły i przyjemny, ale ja nie, więc powiem w sumie to samo, ale po swojemu.

A to Adanie palce upaliło, że sam nie może napisać? Był wczoraj na forum, mógł się wypowiedzieć, czego potrzebuje.
Radzik136 pisze:z powodu braku zainteresowania modem, postanowił przerwać pracę
A stadiony na EURO dalej robią, chociaż nikt o tym w telewizji nie mówi. Czekamy na ukończenie moda, bo ja na ten przykład nie pobierałem alphy/bety/omegi czy jak to sobie nazwaliście tego moda.
Aktualnie przydałaby mu się pomoc przy kontynuowaniu prac nad modem, a mianowicie osoba, która zna się na podstawach edytora.
Obrazek
Podstawy to on zna, a przez ten czas to on mógłby skończyć tego moda i miałby spokój.
Radzik136 pisze:Przydałoby się również, aby link do pobrania modu znalazł się na stronie głównej.
Jak wyżej - mógł o to poprosić.

Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

15 lis 2010, 14:59

Pangia pisze:Tiquill zawsze jest miły i przyjemny
O! :D Ciężka dola administratora, wiesz. ;) Służyć, a nie rządzić. Trzeba powstrzymać krwawe żądze. :evilbat:

Pangia, ma rację, chłopaki. Zapał ostygł, wina zwalana na wszystkich, tylko nie na siebie? Kolejny nieukończony jak trzeba projekt na naszym forum? Niedobrze.

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
adana4
Modder
Modder

15 lis 2010, 15:07

Pangia pisze:A stadiony na EURO dalej robią, chociaż nikt o tym w telewizji nie mówi. Czekamy na ukończenie moda, bo ja na ten przykład nie pobierałem alphy/bety/omegi czy jak to sobie nazwaliście tego moda.
zapewne każdemu wisi czy stadiony będą czy nie :bolek:
Pangia pisze:Podstawy to on zna, a przez ten czas to on mógłby skończyć tego moda i miałby spokój.
powiem po polsku . Bo mie się nie chce samemu wstawiać 100 ludzi , 1000 lightów .
Przydałoby się również, aby link do pobrania modu znalazł się na stronie głównej.

Jak wyżej - mógł o to poprosić.
prosi to się świnia ,nie ja
Pangia pisze:A to Adanie palce upaliło, że sam nie może napisać? Był wczoraj na forum, mógł się wypowiedzieć, czego potrzebuje.

zapewne dlatego że brak mi nerwów z powodu spraw osobistych i twoich postów
Tiquill pisze:Pangia, ma rację, chłopaki. Zapał ostygł, wina zwalana na wszystkich, tylko nie na siebie? Kolejny nieukończony jak trzeba projekt na naszym forum? Niedobrze.
Przecież każdy i tak czeka żeby pojawiła się opcja "pobierz plik"
Dlaczego od razu nieukończony ? Przecież brak tylko szpitala w którym jest najwięcej roboty
Ostatnio zmieniony 15 lis 2010, 15:10 przez adana4, łącznie zmieniany 3 razy.

damdan/adana4
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

15 lis 2010, 15:11

adana4 pisze:Przecież każdy i tak czeka żeby pojawiła się opcja "pobierz plik"
Że co? Masz pretensje, że każdy tylko czeka na gotowe, a nikt nie pomoże?

Obrazek
ODPOWIEDZ