OK, w takim razie, jak było powiedziane, czekamy na dalsze wyniki pracy nad modem...grając u siebie nie zauważyłem mocno rażących błędów oprócz czasem napotykanych, o których pisano powyżej.Radzik136 pisze:Jestem BETA-TESTEREM Adany, i Mogę Ci odpowiedzieć na pytania. (Jestem do tego upoważniony)
Tak mod jest nadal rozwijamy, teraz aktualnie zajmujemy się szpitalem.
Nic nie obiecuję, ale prawdopodobnie "zaokrągleniem" też się zajmiemy.
Powiększenie Paradise mod
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2010, 22:08 przez Ramesses, łącznie zmieniany 1 raz.
Planet Earth is great to visit, but You wouldn't wanna live there...
Mnie trochę śmieszy atmosfera panująca w tym temacie.
A szczególnie to że Radzik ma specjalne upoważnienie z racji bycia beta-testerem na udzielanie odpowiedzi na temat moda. To tylko połączanie mapek, usunięcie triggerów, odblokowanie niektórych przejść i zmiana niektórych przechodniów. A zachowujecie się jakby był to jakiś strasznie pracochłonny i duży mod.
Ale zawsze przyda się taki mod.

Ale zawsze przyda się taki mod.
o tym nuż sobie pogadaliśmySzemat pisze:Mnie trochę śmieszy atmosfera panująca w tym temacie. A szczególnie to że Radzik ma specjalne upoważnienie z racji bycia beta-testerem na udzielanie odpowiedzi na temat moda.

jak tak to zrób coś podobnego w tydzieńSzemat pisze:To tylko połączanie mapek, usunięcie triggerów, odblokowanie niektórych przejść i zmiana niektórych przechodniów. A zachowujecie się jakby był to jakiś strasznie pracochłonny i duży mod.
tylko szkoda że nasze mody zostają tylko na forumSzemat pisze:Ale zawsze przyda się taki mod.

fakt , będę musiał nagrać jakiś gameplay ze szpitalaRamesses pisze:OK, w takim razie, jak było powiedziane, czekamy na dalsze wyniki pracy nad modem...grając u siebie nie zauważyłem mocno rażących błędów oprócz czasem napotykanych, o których pisano powyżej.
damdan/adana4
Nie chodzi o to że ja nie szanuje twojej pracy, tylko jestem typem gracza który w modach szuka powiewu świeżości a nie takich mix'ów, bo np wolał bym chociażby jedną nową mapę do eksploracji niż tego typu moda. No, chyba że dodasz coś od siebie na tych mapach *kiwa głową w stronę jednej z kilku pozamykanych dróg*. 

Ostatnio zmieniony 16 wrz 2010, 17:49 przez Szemat, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie chodzi już o same drogi, bo takich jest kilka, np wymieniona kilka postów temu bramka na mapie biurowca RWS'u.Po prostu mówię że wolał bym jakbyś tworzył mapy, ale jeśli się nie zanosi - dobra, rób swoją robotę. 

tam już dawno jest wstawiona baza talibówSzemat pisze:Nie chodzi już o same drogi, bo takich jest kilka, np wymieniona kilka postów temu bramka na mapie biurowca RWS'u.
terenu nie umiem stworzyc dlatego swoich map nie robięSzemat pisze:Po prostu mówię że wolał bym jakbyś tworzył mapy, ale jeśli się nie zanosi - dobra, rób swoją robotę.

damdan/adana4
I tak nie ściągnę . Pewnie będzie z 500 mega ;D
Miewam, że twórca tego moda nadal żyje, tak więc pytam się, czy mod będzie jeszcze rozbudowywany ?
P.S Proponuję dać link do downloadu moda na pierwszą stronę.
- Radzik
- Administrator
- Postawił piwo: 7 razy
- Otrzymał piwo: 5 razy
Twórca modu jak najbardziej żyje, i chce nadal zajmować się tworzeniem moda, lecz z powodu braku zainteresowania modem, postanowił przerwać pracę. Aktualnie przydałaby mu się pomoc przy kontynuowaniu prac nad modem, a mianowicie osoba, która zna się na podstawach edytora. Przydałoby się również, aby link do pobrania modu znalazł się na stronie głównej.KnurrMan pisze:Miewam, że twórca tego moda nadal żyje, tak więc pytam się, czy mod będzie jeszcze rozbudowywany ?
Ostatnio zmieniony 14 lis 2010, 21:30 przez Radzik, łącznie zmieniany 1 raz.
Niepoważny admin
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Dla skończonej wersji czeka miejsce w downloadzie na stronie.adana4 pisze:tylko szkoda że nasze mody zostają tylko na forum

Radzik136, możesz i Ty dodać tego moda do downloadu. Link zapodany przeze mnie jest specjalnie zaprojektowany dla prac przedstawianych na naszym forum. Używajcie go! Jeśli admin czegoś nie zrobi, to nie będzie to zrobione?Radzik136 pisze:Przydałoby się również, aby link do pobrania modu znalazł się na stronie głównej.

Szemat pisze:To tylko połączanie mapek, usunięcie triggerów, odblokowanie niektórych przejść i zmiana niektórych przechodniów. A zachowujecie się jakby był to jakiś strasznie pracochłonny i duży mod
Nie ma co się oglądać na zainteresowanie użytkowników, czy krytyczne uwagi. Nie każdy mod jest wielkością samą w sobie. Idea połączenia AW z STP jest niemal tak stara, jak samo forum PSI. Nie kombinować, ale poprawić to co jest teraz zrobione i wypuścić. Jako pierwszą finalną wersję.Radzik136 pisze:Twórca modu jak najbardziej żyje, i chce nadal zajmować się tworzeniem moda, lecz z powodu braku zainteresowania modem, postanowił przerwać pracę.
I sugestia, by się za bardzo nie rozdrabniać. Mnóstwo fanowskich map, ED i inne sugestie. Co za dużo to niezdrowo. Raczej nie jesteście grupą z potencjałem rosyjskiego teamu, więc mierzcie siły na zamiary. A zawsze wyjdzie dobra rzecz. Zrealizowanie idei połączenia obu Rajów jest warte uwagi. A jest też warte... Zmiany nazwy tematu i nazwy samego moda. Bo czy to w końcu Powiększenie Paradise (o przeróżne, w tym własne mapy) czy Połączenie Paradise (miasto STP plus miasto AW)? Łatwiej skończyć i być dumnym z Połączenia. A następnym i ewentualnym krokiem, byłoby owe Powiększenie. To taka moja sugestia. Ugruntować swoją wizję.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

Tiquill zawsze jest miły i przyjemny, ale ja nie, więc powiem w sumie to samo, ale po swojemu.
A to Adanie palce upaliło, że sam nie może napisać? Był wczoraj na forum, mógł się wypowiedzieć, czego potrzebuje.
Podstawy to on zna, a przez ten czas to on mógłby skończyć tego moda i miałby spokój.
A to Adanie palce upaliło, że sam nie może napisać? Był wczoraj na forum, mógł się wypowiedzieć, czego potrzebuje.
A stadiony na EURO dalej robią, chociaż nikt o tym w telewizji nie mówi. Czekamy na ukończenie moda, bo ja na ten przykład nie pobierałem alphy/bety/omegi czy jak to sobie nazwaliście tego moda.Radzik136 pisze:z powodu braku zainteresowania modem, postanowił przerwać pracę
Aktualnie przydałaby mu się pomoc przy kontynuowaniu prac nad modem, a mianowicie osoba, która zna się na podstawach edytora.

Podstawy to on zna, a przez ten czas to on mógłby skończyć tego moda i miałby spokój.
Jak wyżej - mógł o to poprosić.Radzik136 pisze:Przydałoby się również, aby link do pobrania modu znalazł się na stronie głównej.
- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
O!Pangia pisze:Tiquill zawsze jest miły i przyjemny

Pangia, ma rację, chłopaki. Zapał ostygł, wina zwalana na wszystkich, tylko nie na siebie? Kolejny nieukończony jak trzeba projekt na naszym forum? Niedobrze.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

zapewne każdemu wisi czy stadiony będą czy niePangia pisze:A stadiony na EURO dalej robią, chociaż nikt o tym w telewizji nie mówi. Czekamy na ukończenie moda, bo ja na ten przykład nie pobierałem alphy/bety/omegi czy jak to sobie nazwaliście tego moda.

powiem po polsku . Bo mie się nie chce samemu wstawiać 100 ludzi , 1000 lightów .Pangia pisze:Podstawy to on zna, a przez ten czas to on mógłby skończyć tego moda i miałby spokój.
prosi to się świnia ,nie jaPrzydałoby się również, aby link do pobrania modu znalazł się na stronie głównej.
Jak wyżej - mógł o to poprosić.
Pangia pisze:A to Adanie palce upaliło, że sam nie może napisać? Był wczoraj na forum, mógł się wypowiedzieć, czego potrzebuje.
zapewne dlatego że brak mi nerwów z powodu spraw osobistych i twoich postów
Przecież każdy i tak czeka żeby pojawiła się opcja "pobierz plik"Tiquill pisze:Pangia, ma rację, chłopaki. Zapał ostygł, wina zwalana na wszystkich, tylko nie na siebie? Kolejny nieukończony jak trzeba projekt na naszym forum? Niedobrze.
Dlaczego od razu nieukończony ? Przecież brak tylko szpitala w którym jest najwięcej roboty
Ostatnio zmieniony 15 lis 2010, 15:10 przez adana4, łącznie zmieniany 3 razy.
damdan/adana4
- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
Że co? Masz pretensje, że każdy tylko czeka na gotowe, a nikt nie pomoże?adana4 pisze:Przecież każdy i tak czeka żeby pojawiła się opcja "pobierz plik"