Mała dostawa
Cholera! Ten leżący policjant był żywy...

Topienie Marzanny

Tak szczerze, to zawsze chciałem mieszkać nad jeziorem

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Moim zdaniem to braciszek Deadroth'a z Oblivionalittle_psycho pisze:czy tylko mi się wydaje że ten stworek był bazowany na deathclawie z F3?
Co to ma człowieku do rzeczy? :OOOpajdus pisze:Ponieważ Silver Dragon jest Jr.Adminem
tak. Zmieniasz rozszerzenie z .fuk na .u i wklejasz do katalogu System w Postalu.Pangia pisze:To piłki są też bronią?
Kod: Zaznacz cały
iwant <nazwa paczki>*. karmagun
iwant <nazwa paczki> .proper
iwant <nazwa paczki> .removerweapon
iwant <nazwa paczki>. ball
Czyli defaultowo football_04
Tak. To spieczona ofiara na jednym z dachów w Lower Paradise.Pangia pisze: A to z kominiarzem to jest z AW?
Efektownie wyszłoBo oni mi zabronili włączyć komputer...
Możesz je ustawiać jak chcesz. Przy czym jak naciśniesz LPM, będziesz mógł przejść przez postać, jak przez ducha. PPM powoduje, że po wyrzucie kolizja z postacią nie będzie zmienionaMr Minio pisze:jak zostawisz ofiarę w powietrzu, to unosi się nad ziemią pod dziwnym kątem
??Silver Dragon pisze:A może i dla mnie się coś znajdzie??
Tylko pierwszy screen. Oczywiście uruchomione z poziomu AWPMr Minio pisze:To AVPC?
Metodą PKP. Wygląda to mniej więcej tak:Mr Minio pisze:Mów natychmiast jak takie coś zrobiłeś! Wygląda świetnie, jak całkiem inna gra!
Swego czasu był link do niego na rosyjskim forumprawdziwy 666 pisze:mam pytanie skąd masz tego zwierzaczka