To żart? Eddie lubisz smerfy, a ile masz lat(ek)? A tak w temacie mój nick pochodzi od tego, że w podstawówce mówili na mnie alik do tej pory tak mówią a to "xo" (axiXO) po chodzi od matrixa to x.Luigi pisze:Ja lubię smerfy, staram się być tak samo niebieski jak one - chyba będę policjantem!
Nicki
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- DiamondSoul
- Miłośnik broni
Ja swój nick wymyśliłam właściwie.. pod wpływem chwili
nie wiedzialam jaki sobie wziąć, no i jakoś taki w pierwszej sekundzie przyszedł mi na myśl.
nie wiem skąd, ale cóż. ; pp

nie wiedzialam jaki sobie wziąć, no i jakoś taki w pierwszej sekundzie przyszedł mi na myśl.
nie wiem skąd, ale cóż. ; pp
cienka linia
między kłamstwem
a prawdą
między kłamstwem
a prawdą
"Myślałeś"?
Kariko, to jest dziewczyna
. Lol

Wiem-stary temat ale sie wypowiem.
Riddle pochodzi tylko częściowo z HP. Główną moją inspiracją był mój sposób bycia w necie. Nikt o mnie nic nie może wiedzieć oprócz cząstkowych informacji. Riddle to w końcu Tajemnica, tajemniczy itp.
A mój stary nick to
Poszukiwacz stosowany na forach o Gothicu, pochodził od mojego zainteresowania błędami(szukałem bugów).
Edit: Komentarz do postów niżej:
-Propo HP-Tom Riddle niezbyt lubiał swoje imię i zmienił kolejność liter-wyszedł Lord V.
-Propo LP-JA tu jestem maniakiem LP! Rozumiemy się????:) Tego posta piszę słuchając niezłego "Qwerty" Linkin Parka.
Riddle pochodzi tylko częściowo z HP. Główną moją inspiracją był mój sposób bycia w necie. Nikt o mnie nic nie może wiedzieć oprócz cząstkowych informacji. Riddle to w końcu Tajemnica, tajemniczy itp.
A mój stary nick to
Poszukiwacz stosowany na forach o Gothicu, pochodził od mojego zainteresowania błędami(szukałem bugów).
Edit: Komentarz do postów niżej:
-Propo HP-Tom Riddle niezbyt lubiał swoje imię i zmienił kolejność liter-wyszedł Lord V.
-Propo LP-JA tu jestem maniakiem LP! Rozumiemy się????:) Tego posta piszę słuchając niezłego "Qwerty" Linkin Parka.
Ostatnio zmieniony 18 cze 2007, 18:27 przez Riddle, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale stad daleko do Tyrii Canthy i Elony!
Jak Harry Potter to Remus Lupin
Witam potteromanika, ja też nim jesten 

Miałem kumpla (wyjechał zagranicę z rodzicami), który też miał ksywkę "Śmiechu"
. Nazywaliśmy go tak, bo urodziny miał w Prima Aprillis