Final Fantasy X
Final Fantasy VIII
I inne , nie pamiętam jakie...
Gry które was wzruszyły...
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- KombineNinja
- Niedorobiony bandzior
Dla mnie wzruszające zakończenie gry było w Fallout 2. Ta ostatnia przemowa tego złego olbrzyma jest awesome. I jeszcze zakończenie Tibii... ups pomyłka Tibia jest nieskończona heh. Zakończenie Starcrafta Brood War'a jest wzruszające kiedy większość fajnych i kozacznych osobistości tej gry(np. Felix) przez te nieznośne, małe, tchórzliwe zergi ! I jak mowa już o grach od Blizz'a to jeszcze Warcraft 3: FT kiedy bohater przez podstawke i dodatek przechodzi przemianę z paladyna przez mrocznego rycerza śmierci aż do zwykłej marionetki bardzo złego władcy nieumarłych.
- little_psycho
- Wytrenowany morderca
Spoilery:
Far Cry 2:
Bardzo wzruszające zakończenie, bohater zabija się by ocalić cywilów z afryki, a pomaga mu w tym gościu którego miał zajebać za kasę.
GTA IV:
Zakończenie jak wybierzemy układ, Roman ginie. Niby nic ale mnie totalnie dobiło jak zadzwoniła Mallorie i powiedziała że jest w ciąży, to samo kiedy zobaczyłem zdjęcia Romana w kałuży krwi na necie w Tw@.
[ Komentarz dodany przez: Lothar: 2010-03-17, 22:45 ]
Kto chce normalnie przeczytać, niech skopiuje do notatnika, albo powiększy tekst w przeglądarce
Far Cry 2:
Bardzo wzruszające zakończenie, bohater zabija się by ocalić cywilów z afryki, a pomaga mu w tym gościu którego miał zajebać za kasę.
GTA IV:
Zakończenie jak wybierzemy układ, Roman ginie. Niby nic ale mnie totalnie dobiło jak zadzwoniła Mallorie i powiedziała że jest w ciąży, to samo kiedy zobaczyłem zdjęcia Romana w kałuży krwi na necie w Tw@.
[ Komentarz dodany przez: Lothar: 2010-03-17, 22:45 ]
Kto chce normalnie przeczytać, niech skopiuje do notatnika, albo powiększy tekst w przeglądarce

Ostatnio zmieniony 17 mar 2010, 22:45 przez little_psycho, łącznie zmieniany 3 razy.
Gothic 3 zb pod względem gigantycznej ilości bugów.
Świat idzie ku przepaści popatrzmy na młodzież co robi jak się zachowuję.Starsi ludzie głupieją , młodzi też z każdym rokiem coraz gorzej.Czas na zmiany są one nieuniknione lecz w tym przypadku nie mają sensu.....
Atomówka w połowie cod4 i Całe Call Of duty 6 Modern warfare 2 gdyż tam rosja dokonuje inwazji na usa
Ostatnio zmieniony 15 maja 2010, 22:37 przez witol96, łącznie zmieniany 1 raz.
Dla mnie to jest bardziej śmiesznewitol96 pisze:Modern warfare 2 bo tam rosja dokonuje inwazji na usa

Która gra mnie wzruszyła? Praktycznie, to... zakończenie Planescape: Torment i może jeszcze zakończenie Fallout 1
Obecnie wieźmin.Zarypista gierka.
Świat idzie ku przepaści popatrzmy na młodzież co robi jak się zachowuję.Starsi ludzie głupieją , młodzi też z każdym rokiem coraz gorzej.Czas na zmiany są one nieuniknione lecz w tym przypadku nie mają sensu.....
Drogi Kariko co cię tak bawi Hmm?Kariko pisze:Dla mnie to jest bardziej śmiesznewitol96 pisze:Modern warfare 2 bo tam rosja dokonuje inwazji na usa
A ty Byś chciał by ktoś najechał Polskę ?
Ok koniec offtopu.
Jeszcze do tego co napisałem 3 posty temu dorzucę Time Shift.
Spoiler
*Gość po dezaktywacji bomby

Ostatnio zmieniony 21 maja 2010, 23:01 przez witol96, łącznie zmieniany 1 raz.
- RobertosSK1
- Miłośnik broni
Zdecydowanie Max Payne, gra która mnie najbardziej wzruszyła...
"Nadchodzi kolejny odcinek przygód psychola!"
jak byłem mały i mój brat grał w mafię,a ja patrzyłem to ryczałem jak bóbr gdy zginął (kto grał ten wie) xd
i ostatnio poleciała mi łezkaa jak zabiłem przypadkiem w AWP jednego z tych grubasków, przykro mi się zrobiło..Nazwałem go Stefan i chodziłem za nim aż nagle przypadkiem uruchomiłem piłę i poćwiartowałem go na drobne kawałeczki,a chciałem trafić w taką głupią babę która go wyzywała! ;/
i ostatnio poleciała mi łezkaa jak zabiłem przypadkiem w AWP jednego z tych grubasków, przykro mi się zrobiło..Nazwałem go Stefan i chodziłem za nim aż nagle przypadkiem uruchomiłem piłę i poćwiartowałem go na drobne kawałeczki,a chciałem trafić w taką głupią babę która go wyzywała! ;/
Ostatnio zmieniony 30 cze 2010, 00:49 przez reaver, łącznie zmieniany 5 razy.
Metal Gear Solid
Koniec walki z Panią Snajper, końcówka, coś jeszcze też się znajdzie w jedynce.
W dwójce też się znajdzie parę momentów.
Trójki jeszcze nie ogarnąłem.
Czwórka - końcówka, i parę innych momentów.
Generalnie jeżeli ktoś szuka głębi w produktach elektronicznych, to seria MGS to idealne źródło. (gra to moim zdaniem zbyt płytkie okreslenie)
Koniec walki z Panią Snajper, końcówka, coś jeszcze też się znajdzie w jedynce.
W dwójce też się znajdzie parę momentów.
Trójki jeszcze nie ogarnąłem.
Czwórka - końcówka, i parę innych momentów.
Generalnie jeżeli ktoś szuka głębi w produktach elektronicznych, to seria MGS to idealne źródło. (gra to moim zdaniem zbyt płytkie okreslenie)
"Broń nie zabija ludzi, ja to robię" Postal Dude
Nie słyszałem o tej grze .Warto zagrać ?
Ostatnio zmieniony 11 sie 2010, 15:12 przez korter, łącznie zmieniany 1 raz.