Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Tak, tym bardziej że chyba nie będziesz skubał tego kota jak kurczaka. Sierść jest niesmaczna, nawet mój kot ci to powie. Mój kot jest bardzo inteligentny, ale czasami przypomina mi psa. Może dlatego że się z nimi wychowywał.blt pisze:jak podrośnie będzie zupa.
Klasyczne podejście przeciwnika kotów... I niesprawiedliwe. Tylko kot dziki, głodny i w swojej obronie zaatakuje człowieka. Są wyjątki, owszem, ale nie mogą rzutować na całość. Wystarczy poznać swojego zwierzaka i być z nim w zgodnej relacji, aby czuć się przy nim bezpiecznie w jakichś 90%. Bo 10% procent ostrożności zachować zawsze trzeba, niezależnie czy to kot, pies czy inny zwierzak domowy. To są w końcu zwierzęta przychowane przez człowieka a mająca początek w swych dzikich przodkach.Zbadaj swoją krew... Zmienisz zdanie o kotach.
U mnie jest na odwrótTiquill pisze:Wystarczy poznać swojego zwierzaka i być z nim w zgodnej relacji, aby czuć się przy nim bezpiecznie w jakichś 90%. Bo 10% procent ostrożności zachować zawsze trzeba
o tak to jest prawda kot nigdy gowna do pysta nie wezmieTiquill pisze:A tak bardziej przyziemnie... Psy często śmierdzą - kot nigdy. Pies zeżre własne i cudze odchody czy wymiociny - kot nigdy... Zbadaj swoją krew, Luigi, bo nie wiadomo co miał w pysku twój piesek, zanim Cię polizał...
Kochany zwierzaczek! Kochane psoty!Kmieciu pisze:W końcu zepsuła mi imprezęZrobiłem kanapeczki, ukroiłem ciasta, a co na to "kochany ptaszek"? Wszystkiego spróbowała, co tylko było. Oczywiście goście jeść już nie chcieli. Ale i tak ją lubię
Może nie tyle przez zemstę zwierzaka, co przez brak więzi pan-zwierzę. Za to psy potrafią się mścić! Dostał? Odszedł, ale... Zaczaił się i znienacka dziabnął w łydkę...Mixer pisze:ale jesli go kopales lub znecales sie nad nim to poderzniecia mozesz sie obawiac...
Już to widzę, jak papuga mi dziękujęTiquill pisze:zawsze doceni okazane mu względy. Czy to pies, kot cz papuga...