X jako 10, zamiennik oryginalnego 10th. Chm, może być tak, ujdzie, choć wolałbym oryginalną nazwę.
Dobra, ciuciu, szukaj no nam nowości, o jakich Jon M pisał. Masz teraz przerąbane, cała odpowiedzialność za nowiny na tobie spoczywa.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
ED nie jest grą z przymrużeniem oka, jak P2 (gdzie złagodzenie przekleństw wyszło na dobre, bo również przyjmujemy je z przymrużeniem oka) toteż w samym ED jazda na serio z wulgaryzmami jest wręcz konieczna. Zniszczyliby klimat, gdyby zastosowali zabieg łagodzenia, jak w P2. Więc wulgaryzmom w ED mówię: tak.ciuciu pisze:1.Głos Johna to głos KolesiaTak kurka myślałem
2.Jaka tam kurkaW ED usłyszymy i Skurwysynie i Kurw* i Ty Pojeb*e ! Przekleństw jest mnóstwo !
Tak.Tiquill pisze:wciąż ten sam głos Kolesia?
Wyłączenie możliwości edycji byłoby idiotyzmem. Gra która żyje przez te wszystkie lata dzięki moderom?ciuciu pisze:Szkoda, że to raczej nie wersja dla Moderów. Za chiny nie chce mi skompilowć napisanego skryptu. Ani normalnym sposobem ani nawet UCC Make ;/
Wiesz ja też chciałbym, gdyby nie to, że na moim sprzęcie AVPC chodzi w 25 klatkach... na standardowych ustawieniach. Sorry, ale już GTA IV chodzi mi szybciej ;/kazik pisze:ciuciu, jakbyś mógł nagraj jakiegoś gameplaya z ED, aby można było samemu ocenić jak to brzmi.
ciuciu pisze:Nie wiem zrobię co w mojej mocy
Czyli w ostateczności nagraj tylko ścieżkę audio. Dodaj jakieś skriny i słuchając na YT będziemy sobie oglądali pokaz slajdów.kazik pisze:aby można było samemu ocenić jak to brzmi
Mam zamiar zrobić gameplay z każdej części z FP .prawdziwy 666 pisze:daj jeszcze trochę ED ok(następne poziomy)
i może AVPC też byś pokazał???
a właśnie grałeś w zwykłe AVPC?? jeśli tak to widzisz jakieś różnice w wersji free a tej z P-X???