Fotki Userów

Nasze forumowe zabawy i przyjazne rozmowy o niczym i na pełnym luzie. Wcześniej znane jako Mały Hyde Park. Posty nie są zliczane.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

20 lis 2008, 01:34

MastaDJMax, podoba się, trzyma klimat. Miejsce piękne, bo kraj piękny. A język jeszcze piękniejszy. Portugalski to najładniej brzmiący język na świecie. Gratuluję pobytu w takim kraju. :ok:

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Max King
Stuprocentowy psychol
Stuprocentowy psychol

20 lis 2008, 12:09

Jak już gratulować, to dziewczyny, ona jest portugalką. A co do języka to niezbyt mi się podoba, strasznie dużo charczenia. No i pamiętam jak na stacji kolejowej w Lizbonie co chwila z głośników było słychać "Antencjaoą doiś pasażejroś" xD

A dziewczyny naprawdę można gratulować. Byliśmy razem 2,5 roku, a przez ten czas większość gotów w moim mieście patrzyło na nią z zazdrością. Jest jedną z najbardziej znanych i szanowanych osób w tych kręgach. No i mnie zmieniła, tak wyglądałem zanim ją poznałem:
https://img149.imageshack.us/img149/3818/dsc02223kj6.jpg

Echhh spora strata :-( Ale grunt że mieliśmy dużo radosnych chwil. Nigdy nie zapomne Danse Macabre czy wspólnych wypadów do parku ^^

Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Awatar użytkownika
Virian
Miłośnik broni
Kontakt:

20 lis 2008, 13:33

MastaDJMax, słuchaj, ty bardzo lubisz sie fotografować, mam nadzieję że nie jesteś dorosłym dzieckiem(jeżeli tak to można ująć) fotki.pl(bez obrazy)

Uwaga Uwaga! Niedługo rozpocznę masowe wrzucanie zdjęć przedstawiających mnie, aczkolwiek nie w całości(nigdy twarz!) oraz moich metalowych zabawek xD

Obrazek
Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor

20 lis 2008, 14:06

Co Ty ćpasz? o_O Jeśli dla ciebie, robienie sobie zdjęć i wrzucenie kilku na neta to objaw fotkomanii to dziękuję... Masta wstawił tu trzy zdjęcia na krzyż, ale Robbs, to dopiero dziecko fotki.pl, ile on tu zdjęć wstawił!

Żal mi cie banować albo zabraniać pisania, ale apeluję do moderatora "Namierzonych" aby Virian dołączył do tego grona. Już od dłuższego czasu zauważam, że większość jego postów aż razi swym poziomem intelektualnym, więc pozycja namierzonego jak najbardziej się mu należy. 8-)

Awatar użytkownika
Max King
Stuprocentowy psychol
Stuprocentowy psychol

20 lis 2008, 14:38

Ja jestem tylko ciekaw, co on miał na myśli pisząc:
moich metalowych zabawek
Rodzice mu metalowe zabawki kupują i przybijają do podłogi?

Jak koleś faktycznie ma 9 lat, jak to podaje w profilu, to najlepiej w ogóle dać mu bana, co tu dzieciak robi... Nie chodzi mi o to, że postal jest tylko dla dorosłych, ale bez przesady, jak ma 9 lat i gra w Postala... to się nie dziwię że ma metalowe zabawki ^^

Kazik, nawiasem mówiąc mam naprawdę dużo zdjęć, tylko jakoś nie chce mi się ich tutaj wszystkich wrzucać, poza tym to forum o Postalu a nie rewia mody...

A Robbs jest lekko świrnięty, nie widzę tu nic z Fotki.pl ;-) (wiem że żartowałeś ^^)

Awatar użytkownika
Virian
Miłośnik broni
Kontakt:

20 lis 2008, 15:36

kazik pisze: Żal mi cie banować albo zabraniać pisania
cóż przynajmniej za to dziękuje
a zabawki - wiedziałem że mnie źle zrozumiecie, ale popatrzcie na Smugglera(niewiem czemu)

Aha jeszcze jedno: Masta(...) jest góra tydzień na forum a już tu robi rozwałke i chce banować... poprostu takich ludzi(jeśli nie dzieci) żal mi/mnie jest
Ostatnio zmieniony 20 lis 2008, 15:40 przez Virian, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Awatar użytkownika
Max King
Stuprocentowy psychol
Stuprocentowy psychol

20 lis 2008, 17:52

Virianie mój malutki, jesteś taki zdziecinniały, że nawet ktoś kto spędził godzinę na forum widzi, że powinieneś dostać bana. A różnica między mną a tobą jest taka, że ja swoje rozwałki robię z klasą o jakiej ty możesz marzyć. A teraz skończmy tę ch... mało wartą rozmowę, i przejdźmy do sprawy.
AMEN
Ktoś chce zobaczyć jak wyglądam TERAZ? :->

[EDIT]
Jak widać po poniższym poście, nadal mało kto się mną na poważnie przejmuje ^^
Ostatnio zmieniony 20 lis 2008, 18:13 przez Max King, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

20 lis 2008, 18:09

kazik pisze:Żal mi cie banować albo zabraniać pisania, ale apeluję do moderatora "Namierzonych" aby Virian dołączył do tego grona. Już od dłuższego czasu zauważam, że większość jego postów aż razi swym poziomem intelektualnym, więc pozycja namierzonego jak najbardziej się mu należy. 8-)
Jak sobie życzysz. 8-) Ja też tak sobie życzę, więc niech i tak będzie.

Obrazek
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

20 lis 2008, 21:17

MastaDJMax pisze:"Antencjaoą doiś pasażejroś"
Jak to słodko brzmi... A co do twojej dziewczyny, cóż wychowała widzę. ;)
MastaDJMax pisze:[EDIT]
Jak widać po poniższym poście, nadal mało kto się mną na poważnie przejmuje ^^
Ej, nie jesteś królem życia. Wyluzuj, to ci dobrze zrobi.

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

20 lis 2008, 21:21

Nie kumam... mam komentować każde Twoje zdjęcie? o.O Nie mam zamiaru, dla mnie jesteś normalnym gostkiem, nauczyłem się w ogóle nie oceniać ludzi po wyglądzie. Dodawaj dalej swoje zdjęcia, ale bez takiego podejścia: `muszę dostać jak najwięcej komentarzy`. Serio, tak to z mojego punktu widzenia wygląda.

Obrazek
Awatar użytkownika
Max King
Stuprocentowy psychol
Stuprocentowy psychol

20 lis 2008, 21:59

Ej, no dajcie spokój, Tiquill i Rob, ja tylko żartowałem... -.- Dobra, mniejsza z tym.

Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

20 lis 2008, 22:02

Jak żartowałeś, to super. :D :piwo:

Obrazek
Awatar użytkownika
Max King
Stuprocentowy psychol
Stuprocentowy psychol

20 lis 2008, 22:13

Poza tym miałem na myśli fakt, że zignorowałeś moją prośbę o zaprzestanie rozmowy na ten temat... ale zresztą mniejsza z tym. Pamiętam jak kiedyś niemal nieumyślnie wywołałem wojnę na pewnym forum, bo ktoś poprosił o Siga albo ava. Ja zrobiłem, wrzuciłem, i ktoś zrobił, wrzucił, ale po mnie, nie wspominając ani słowem że ja już to zrobiłem. Wtedy poczułem się tak, jakby uznał iż moja praca jest kompletnie bezwartościowa i nie warto nawet wspominać o tym. Echhh głupio mi teraz za tamto, bo mam wrażenie że koleś się naprawdę dziwnie mógł poczuć, jak ktoś awanturuje się o mniej niż głupstwo...

Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

21 lis 2008, 09:19

MastaDJMax, spokojnie. Jak Ci się coś nie podoba, to mów o tym, to bardzo ważne. Tylko czasami pod wpływem emocji napiszesz coś głupiego, a potem żałujesz. Więc czasem warto wziąć się na wstrzymanie. Ja tak mam. ;)

Obrazek
Awatar użytkownika
Max King
Stuprocentowy psychol
Stuprocentowy psychol

21 lis 2008, 12:33

A ja tak nie mogę. Nie możesz po prostu czasem skasować jakiegoś mojego durnego posta? xD

[ Dodano: 2008-11-30, 21:04 ]
Do not mess with me:
Obrazek

Do NOT mess with me:
Obrazek

Any moar questions?
Obrazek

A tutaj jakby ktoś chciał zobaczyć mój pyszczek z bliska:
https://img117.imageshack.us/img117/2535/dsc08446nt0.jpg
Nie daję jako zdjęcie bo jeszcze ktoś zwymiotuje na klawiaturę ^^

Zablokowany