Miałem coś tu jeszcze napisać ale zapomniałem co

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Za Garry's Moda 9 nie trzeba płacić.Tr4c3R pisze:Jeszcze w każdym razie żal że za Garrego trzeba płacić.
Kurna! Przeczytaj sobie regulamin lub mój post w temacie o Steamie.Tr4c3R pisze:Ja sobie "kupuję" GM v10 gdzie indziej i w wersji standalone.
Czy wy rozumiecie że na tym forum są nie tylko ludzie o wieku >18? Radzę to wycenzurować zanim się ktoś przyczepi. Moja propozycja:Tr4c3R pisze:Ja bym dał fajne screeny i video ale mam problem z modelami postaci.
Kiedy wrzucam to co ściągnę do folderu głównego garrego to mam to postacie tylko w characters a nie w NPC... a przecież wiadomo że characters jak ich się spawnuje to nie żyją.
Więc ja się pytam czy jest jakiś sposób aby te postacie z characters ożywić? Bo mam od groma i nie mogę ich użyć.
A drugie pytanie jest takie: Co trzeba zrobić aby kazać dla NPC tańczyć/trzymać mikrofon czy podejmować takie różne akcje? A przy okazji: Fajniutki obrazeczek: [OBRAZ]
Bron dał poprostu jako turret i zweldował a gman mówi, bo pewnie lothar użył narzędzia NPC TalkLothar pisze:Do Lothara: Jak dałeś broń dla tego co na kanapie leżał? I jak zrobiłeś że wystrzelił?
No i jak kazałeś GManowi mówić. No i czym właściwie to nagrywałeś bo ja to tylko Frapsa mam
.
Zdeka inaczej, niż napisał AlixoTr4c3R pisze:Zgadzam się w zupełności z kazikiem.
Do Lothara: Jak dałeś broń dla tego co na kanapie leżał? I jak zrobiłeś że wystrzelił?
Użyłem NPC Scene: https://www.garrysmod.org/downloads/?a=view&id=42593Tr4c3R pisze:No i jak kazałeś GManowi mówić. No i czym właściwie to nagrywałeś bo ja to tylko Frapsa mam
.