Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Gdy tak pomyśleć to grę można przejść pacyfistyczne od początku do końca, ale... zawsze brakowało nam forsy by kupić coś na ząb czy do spalenia. Przed większą zadymą warto się zabezpieczyć logistycznie w rożne pickupy co dają HP. Do tego potrzebna jest forsa, a najczęściej od przechodnia zdobywało się ją wiadomo jakBam pisze:Witam
Otóż mam do opowiedzenia pewną rzecz
Z czystych nudów, wyrzuciłem całą swoją kasę na ziemię i beztrosko załatwiłem się na banknoty(było 110$), wziąłem z powrotem kasę i poszedłem kawałek dalej. Wyrzuciłem na ziemię sumkę, i jako iż 110$ nie chodzi piechotą, jakaś panienka je zgarnęła, powiedziała "This is disgusting!" I wyrzuciła mamonę, ja podniosłem to i ku zdziwieniu zauważyłem że mam 160$... Łatwo się domyśliłem że ludzie wyrzucają też to co należy do nich razem z obsikaną forsą
Można się trochę wzbogacić, nie wiem czy to już odkryte, ale ja to pierwszy raz widzę
(P.S. pierwszy post ^^)
Interesujące. Ja zawsze robiłem tak jak w CS. Przyda sięJesion pisze:Bardziej sztuczka niż trik ale dam:
(Pewnie 3/4 z was już to zna, ale przyda sie mniej doświadczonym graczom [czyt. newbie])
Otóż gdy próbujemy gdzieś wskoczyć, lecz ciutek nie sięgamy i tak możemy to zrobić.
Wystarczy że gdy jesteśmy w najwyższym momencie skoku kucniemy i odrazu puścimy.
W ten sam sposób można np. doskoczyć ze schodów na dach w...
Ten... no...
NO STĄD:TUTAJ:!
Właśnie tutaj , ale i nie tylko, sprawdźcie zresztą sami : ).