Nasi 'wrogowie'

Nasze forumowe zabawy i przyjazne rozmowy o niczym i na pełnym luzie. Wcześniej znane jako Mały Hyde Park. Posty nie są zliczane.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

16 maja 2008, 20:30

Hah. :D

Chyba powinniśmy przenieść ten temat do Dużego HP. Dyskusja się rozkręca, a o to przecież chodzi.

Obrazek
Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor

16 maja 2008, 23:12

moim zdaniem ich się powinno od razu usuwać :rifle2: :alushoot:
Hitler też chciał usunąć wszystkich Żydów, a skończyło się na wzmocnieniu ich pozycji w świecie. Ignorancja i śmiech są najpotężniejszą bronią. Zależnie od przypadku raz jedna, raz druga jest skuteczniejsza. Kiedy wszystko jest robione na pokaz, ignorancja jest najlepszym rozwiązaniem. Bo skoro nikogo nie zainteresuje pokaz, to po co go organizować?

Awatar użytkownika
prawdziwy 666
Master of Dead & Hell
Master of Dead & Hell

16 maja 2008, 23:23

jedyna nadzieja to samobójstwa wśród pseudo emo,

gdyby jeszcze dało się przekonać lekarzy by ich nie ratowali

Hitler też chciał usunąć wszystkich Żydów, a skończyło się na wzmocnieniu ich pozycji w świecie.
zwróć uwagę naziolku że żydzi to nie jest żadna moda wśród bezmózgich dzieci a istniejąca od wieków kultura z własnymi tradycjami, kulturą i historią

I am not dead, I'm a Death muhahahahaha
Obrazek
Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor

16 maja 2008, 23:35

To pierwsze nie kultura a nacja. Po raz wtóry powtórzę, że między żydami wyznaniowymi, a Żydami, narodem wybranym jest różnica. Nie każdy żyd jest Żydem i odwrotnie.

I to czy kultura, tradycje danej grupy społecznej istnieją rok, dwa czy kilka tysięcy lat nie ma znaczenia. Wszelkie próby eksterminacji zawsze zakończą się wewnętrznym wzmocnieniem danej grupy. Dlaczego Polacy z Galicji traktowali Austriaków jako przyjaciół, lub mieli do nich neutralny stosunek, podczas gdy Polacy z zaboru rosyjskiego byli w stanie poświęcić wszystko dla walki z zaborcą? Bo Rosjanie z Polakami walczyli, a Austriacy dali Polakom wolną rękę na kawałku ich ziemi, gdzie klepali biedę, ale mieli choć złudzenie wolności.

Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire

17 maja 2008, 00:33

prawdziwy 666 pisze:jedyna nadzieja to samobójstwa wśród pseudo emo,

gdyby jeszcze dało się przekonać lekarzy by ich nie ratowali
te pseudo emo wlasnie nie potrafią sie nawet zabić <sciana> jedyne co potrafia to gadac o tym i ciac sobie naskórek na ręce i gadac ze probowali sie zabić

Awatar użytkownika
prawdziwy 666
Master of Dead & Hell
Master of Dead & Hell

17 maja 2008, 01:52

to
ALCRD pisze:poprzednie pokolenie "dzieci i nastolatków" bylo lepsze niz to cos dzisiaj ... i obawiam sie skali rosnącej czyli ze nastepne pokolenie bedzie jeszcze gorsze niż te pseudo mroczne dzieci brrrr
plus to
te pseudo emo wlasnie nie potrafią sie nawet zabić <sciana> jedyne co potrafia to gadac o tym i ciac sobie naskórek na ręce i gadac ze probowali sie zabić
doszedłem do prostego wniosku

"sądzę że pula genetyczna na tej planecie się wyczerpała" :/

I am not dead, I'm a Death muhahahahaha
Obrazek
Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire

17 maja 2008, 02:43

No niestety ;/ przed chwila jakies pseudo emo wyzwalem na pb mini spam zrobilem xD jakoś mi sie lepiej zrobilo

świat schodzi na psy :roll:
Ostatnio zmieniony 17 maja 2008, 02:44 przez ALCRD, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ramesses
V.I.P.
V.I.P.

17 maja 2008, 14:24

ALCRD pisze:świat schodzi na psy :roll:
tak to już jest...dzieciaki uczą się głupot i je debilnie powielają...tak jest w muzyce, społeczeństwie...widać przecież jak świat się chamsko zmienia...

Planet Earth is great to visit, but You wouldn't wanna live there...
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

18 maja 2008, 23:00

prawdziwy 666 pisze:dobra Tiq

teraz pokaże ci ten TH i B27

(...)

potworne prawda??
OK thanx, lekcję odrobiłem, jakoś się tszymam. :):

Śmierdzi to popkulturą jak nie wiem. Duża kasa i laleczki sterowane. Zero prawdziwości - ale dzieci to kupią... Cóż, wszystko da się przerobić na kasiorę. Jakoś to było do przewidzenia, w końcu powoli wszystko dookoła się wyczerpuje, więc - szuka pop-rynek popapranych nowinek. Pierwsi jeszcze jakoś mi obojętni, ale przy drugich zacząłem rozglądać się za czymś... ostrym. :chainsaw: Najlepiej zaraz kombajnem wjechać w ten tłumek... :evilbat:
Ramesses pisze:dzieciaki uczą się głupot i je debilnie powielają...tak jest w muzyce, społeczeństwie...widać przecież jak świat się chamsko zmienia...
Nie tyle uczą, co połykają, co im się ładnie zapakuje. Ale, kurna, przecież znaczna część dzieci to krnąbrne i niezależne stworki, buntownicze. Kto zbuntowany bierze, co mu dają media pop? Moda na doły?

Myślałem, że emo to zAk0FaN3 stworki. Ale potem widzę, nie, czerń i smutek z jednej a róż stronek z drugiej to - nie, to są inni. Teraz jednak - jeden czort. 3mO i tyle.

Dajcie mi kombajn! :faja:

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Ramesses
V.I.P.
V.I.P.

19 maja 2008, 17:01

Tiquill pisze:
Ramesses pisze:dzieciaki uczą się głupot i je debilnie powielają...tak jest w muzyce, społeczeństwie...widać przecież jak świat się chamsko zmienia...
Nie tyle uczą, co połykają, co im się ładnie zapakuje. Ale, kurna, przecież znaczna część dzieci to krnąbrne i niezależne stworki, buntownicze. Kto zbuntowany bierze, co mu dają media pop? Moda na doły?
B27 na zdołowanych nie wygląda...TH może...

jak wiadomo pewne rzeczy wynosi się z domu...jeśli rodzic potrafi odpowiednio wychować dziecko dając mu pewną swobodę to w sumie nie ma się o co martwić...poza tym jeszcze uczy odrózniać badziewia od dobrych rzeczy..tylko każdy kategoryzuje inaczej...

co do mediów pop...są na topie jak kiedyś disco w polu...ale widać na przykładzie chociażby BritneY Spears...może 2 lata szaleństwa a teraz wymyśla różne durnoty by się znów wybić...albo taki Wiśniewski żeby już nie szukać za oceanem :P

Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

21 maja 2008, 01:18

Moda jest jak zimna woda - szybko się grzeje... 8-)

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Ramesses
V.I.P.
V.I.P.

21 maja 2008, 08:57

Tiquill pisze:Moda jest jak zimna woda - szybko się grzeje... 8-)
a jest dosyć tłumnie podgrzewana że się tak wyrażę... :P

w takim razie nasuwa się pytanie...czy moda może być wrogiem?

Awatar użytkownika
Dr. Dundersztyc
Szalony Naukowiec
Szalony Naukowiec
Kontakt:

21 maja 2008, 11:07

Tiquill pisze:Dajcie mi kombajn! :faja:
Kombajn gotowy do żniw.

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

21 maja 2008, 20:14

Hehe, dzięki, zielAK! Tego właśnie było mi potrzeba. :faja: Nie dzwońcie, nie piszcie do mnie, bo nie będę miał czas na to. Pora rozpocząć krwawe żniwa! :lol2:

Ramesses pisze:czy moda może być wrogiem?
Dla słabych duszyczek pewnie tak, ukrytym wrogiem wyżerającym takiej ofierze mózg, łyżeczka po łyżeczce. Miodkiem lub inną konfiturą polewając każdą porcję. Bo przyjemnie ma być i już. :P

Dla mnie moda to nie tyle wróg, co upierdliwy pryszcz na nosie. Ileż razy mi doskwierała, włażąc przed oczy. Jestem od małolata przeciwnikiem wszelkich "tryndów", które porywają tłumy. Jeśli coś jest modne, to znaczy że to wiocha wielusetletnia i obciach niebywały... A pudzież ty do budy! :bolek:
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

21 maja 2008, 20:17

A na wsiach to ciągle modne jest disco-polo. Od kilkunastu lat, i nic się nie zmienia! Więc co w tym wypadku jest wiochą: moda na słuchanie disco, czy... wieś? :bolek:

Obrazek
Zablokowany