[MOD] Zombie Launcher

Bronie i bardziej rozbudowane projekty tworzone tylko przez naszych użytkowników.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
ShadowIceFIre
Początkujący morderca

20 lut 2008, 10:12

broń swietna szkoda tylko że atakuje również nas ale... omińmy ten szczegół ważne że następna broń w moim składzie :)

Jestem Najmłodszym użytkownikiem Forum ale to nie oznacza że jestem inny :) i nawet daje sobię radę :)
Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

20 lut 2008, 12:05

Tiquill pisze:Chm, akurat dla ten broni head bang pasuje, hehe. ;) (wyrzutnia - bum - głowa leci...) xD
Tak, ta emotka pasuje tu idealnie. :):

ShadowIceFIre -> to tak jak z wyrzutnią napalmu. Jeśli mądrze będziesz wystrzeliwał pociski benzyny z dala od siebie i celnie, to zabawa będzie przednia.
Jednak jeśli użyjesz napalmu do zabijania ludzi w odległości kilku kroków od Ciebie, to wszystko minie się z celem. Wyrzutnia zombiaków jest bronią przydającą się raczej w 'walkach' na odległość - z bliska zaszkodzi równie mocno, co pomoże. :)

Obrazek
Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor

20 lut 2008, 19:58

Mam problem. Zainstalowałem. Gdy wpisuję broń przez IWant broni nie dostaję a gdy chcę przejść do mapki przez goto znika dźwięk i HUD i nie mogę wyjść do menu!
Mapka działa tylko wtedy gdy wczytam ją z menu glównego :(

"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Awatar użytkownika
ShadowIceFIre
Początkujący morderca

20 lut 2008, 20:07

Mr minio -> ja też mam ten problem wpisuję raz Iwant-nic 2 raz-nic wkońcu do 3 razy sztuka 3 raz-też nic mówię ok pewnie coś schrzaniłem ale myslę bron w mapie jest a kod nie działa mmm..... narazie nie mam czasu sprawdzić czy wogóle jakieś kody mi działają!! a tego się obawiam

Kmieciu -> po pierwsze siema Kmieciu to ja ten z osiedla xD a po 2.racja ale napalm leci kogoś spali i ginie a zombie nadal są podejdziesz do nich lub one podejdą do ciebie i wkońcu nie żyjesz ;/ :(

Prawdziwy 666 -> mod jest świetny lecz.. prosiłbym o drobne polepszenie go mianowicie:
Lewym Przyciskiem Myszki (tak,racja będziemy wyrzucać głowy tutaj żadnych zmian)
ale.. Prawym Przyciskiem Myszki (będziemy zabijać wszystkich wysłanych przez nas zombi przydało by sie czasami :) jak rozwalą całe miasto jest to niemal wszystko w tej broni :) ) wiem że to co podałem przed chwilą to trochę gramolenia się w skryptach i tak dalej ale... chyba warto nie wiem wkońcu wy jesteście znawcami :) czasami warto popracowac ponieważ są lepsze wyniki 1 dzień dłużej-Dobre polepszenie moda 2 dni dłużej-to samo 5 dni dłużej-duże polepszenie moda :) :P
Ostatnio zmieniony 21 lut 2008, 16:06 przez ShadowIceFIre, łącznie zmieniany 3 razy.

Jestem Najmłodszym użytkownikiem Forum ale to nie oznacza że jestem inny :) i nawet daje sobię radę :)
Awatar użytkownika
prawdziwy 666
Master of Dead & Hell
Master of Dead & Hell

20 lut 2008, 20:15

Dobra Hhhmm co do IWant to upewnij się że go dobrze wpisujesz
a z tym że nie możesz wejść na mapę to nie wiem?
Wgraj ten ten najnowszy ubdate do AWP https://www.resurrection-studios.com/kamek/AWPPatch.zip ja go mam wgrany może dlatego ci nie działa?

A jeśli na pewno dobrze wpisujesz kod i nawet instalacja patchu nic nie dała to nie wiem?

ShadowIceFIre dzięki za propozycje zobaczę co da się z tym zrobić
Ostatnio zmieniony 20 lut 2008, 20:16 przez prawdziwy 666, łącznie zmieniany 2 razy.

I am not dead, I'm a Death muhahahahaha
Obrazek
Awatar użytkownika
ShadowIceFIre
Początkujący morderca

20 lut 2008, 20:24

to super prawdziwy 666 :) :D narescie moje pomysły grają jakąś mała role :D aaa w sprawie mapki mapka mi wchodzi lecz.. kod Iwant mi nie działa ;/

[ Dodano: 2008-02-20, 20:27 ]
a co ten patch jeśli można wiedzieć daję???? bo nie chcę stracić multiplayer :( ;(

Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Otrzymał  piwo: 2 razy

20 lut 2008, 20:33

Jeżeli mapa za pomocą menu głównego wchodzi, to na pewno zarówno Mr Minio, jak i ShadowIceFIre robią błąd podczas wpisywania kodów.

Awatar użytkownika
ShadowIceFIre
Początkujący morderca

20 lut 2008, 20:36

no to silver przeliteruje wam jak pisze :) :D
I-w-a-n-t-Z-o-m-b-i-e-L-a-n-c-h-e-r.-Z-o-m-b-i-e-L-a-u-n-c-h-e-r-W-e-a-p-o-n i to cały kod ;/ i tak mi nie wchodzi :(
Ostatnio zmieniony 21 lut 2008, 16:05 przez ShadowIceFIre, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor

20 lut 2008, 20:37

Wpisywalem:
goto cus-AW7_Industry-2-ZombieLaunchers
goto AW7_Industry-2-ZombieLaunchers

I żadna wersja nie działa!

Nie ZombieLancher tylko ZombieLauncher(pooczątek) dlatego ci nie wchodzi! ale mi i bez tego nie wchodzi :(
Ostatnio zmieniony 20 lut 2008, 20:38 przez Mr Minio, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
prawdziwy 666
Master of Dead & Hell
Master of Dead & Hell

20 lut 2008, 20:40

Powinno być IWant z dużym W po za tym pomiędzy IWant a resztą kodu musi być spacja

I am not dead, I'm a Death muhahahahaha
Obrazek
Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Otrzymał  piwo: 2 razy

20 lut 2008, 20:40

Dziwne. Bardzo dziwne. U mnie wszystko hula.

EDIT:
Ja przy wpisywaniu kodów ignoruję wielkie litery
Ostatnio zmieniony 20 lut 2008, 20:41 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ShadowIceFIre
Początkujący morderca

20 lut 2008, 20:42

Mr Minio pisze:Wpisywalem:
goto cus-AW7_Industry-2-ZombieLaunchers
goto AW7_Industry-2-ZombieLaunchers

I żadna wersja nie działa!

Nie ZombieLancher tylko ZombieLauncher(pooczątek) dlatego ci nie wchodzi! ale mi i bez tego nie wchodzi :(

No sorry tylko na Postal Site piszę tak jak przeliterowałem ;/ i dziwne a pozatym że goto powrotne ci nie zadziała jak raz zniknął ci HUD to już za 2 razem cie nie wróci :(

Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor

20 lut 2008, 20:42

Jednak trzeba było wpisać:

IWant ZombieLancher (a nie Launcher) sorki za problemy a broń już mam i spisuje się wspaniale!

Awatar użytkownika
ShadowIceFIre
Początkujący morderca

20 lut 2008, 20:51

a Mr Minio ściagnąłeś tego patcha???

Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor

20 lut 2008, 21:05

Nie pobrałem., miałem go już zainstalowanego od dawna.
Co do Zombie Launcher to przywołałem 200 zombiaków i cieła mi się gra na:
-intel core 2 duo 3.00 GHz
-4 Gb RAM
-2x GeForce 8800 GT

Dlaczego gra mi się tnie? Myślę że to poprostu wina gry. Gra nie wytrzymuje i się zacina. Crysis na max. mi się nie tnie, więc się zdziwiłem

ODPOWIEDZ