Robiąc porządek na swoim HD odnalazłem zapisanego w notatniku posta, którego nigdy nie opublikowałem. Ponieważ linki nie wygasły, nadrabiam te zaległości
+++++
Mishen 1
Mishen 2 >> Kontynuacja jedynki
Autor: Rush Studios (Tak sądzę)
Wymagania: AW (najlepiej rosyjskie)
Aby ściągnąć pliki z tłumaczonej strony należy wyłączyć tryb bezpieczny
Mody mają ukazać dalsze losy Kolesia po eksplozji atomowej w Paradise. Są wzorowane na grach Manhunt oraz Suffering 1 i 2. Więcej info odnośnie modów oraz d/l w linkach wyżej (google translate). Map jest dość sporo i są naprawdę fajnie zrobione. Podczas rozgrywki musimy wykonywać różne zadania. Instrukcje wyświetlane są w lewym dolnym rogu, ale podejrzewam że pisane są cyrylicą, dlatego też prawdopodobnie w polskiej wersji widać jedynie kropki, przecinki i znaki zapytania . Niektóre mapki warto jednak sobie obadać za pomocą kodu goto, można też spróbować intuicyjnego przechodzenia (czasami trzeba jednak skorzystać z noclippingu, ponieważ bez instrukcji nie wiadomo ocb). Jak w pierwszym przypadku jest to możliwe, tak w drugim już raczej nie bardzo
Parę screenów:
Mishen I
Mishen II
Mishen I i II
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Ostatnio zmieniony 09 sie 2013, 22:30 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew
- Silver Dragon
- V.I.P.
Gdybym nie grał, nie byłoby screenów i opisu
- Silver Dragon
- V.I.P.
Odmówić sobie przyjemności strzelenia paru fotek z nowych mapek do P2 to jak strzelić sobie w stopę
Ostatnio zmieniony 09 sie 2013, 22:42 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 2 razy.
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Kurczę! Fajnie to wygląda. I dziwi bardzo, ktoś się napracował, a o szerszą popularność nie dbał. Pobieram!
Czyżbyśmy mieli wreszcie czwarty mappack do serii P2?? Nightmare City dla P2, NewLow dla StP (w ED przerobiony na nocny freeroam), MayBerry dla AW i teraz ten? Zobaczymy, zapowiada się apetycznie.
Czyżbyśmy mieli wreszcie czwarty mappack do serii P2?? Nightmare City dla P2, NewLow dla StP (w ED przerobiony na nocny freeroam), MayBerry dla AW i teraz ten? Zobaczymy, zapowiada się apetycznie.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
- Radzik
- Administrator
- Postawił piwo: 7 razy
- Otrzymał piwo: 5 razy
Porąbany ten Mod, ale na prawdę fajny i z lekka intrygujący. Zagrałem chwilowo tylko w Mishen I, ale i zaraz Mishen II pobieram, bo jestem na prawdę ciekaw tego co będzie dalej
Sądzę, że na pewno Przy okazji nich miałem na początku lekkie WTF??? ale potem do nich przywykłem. Swoją drogą, to Ktoś miał nieźle porąbane w głowie, jestem ciekaw co bierze, też chcę trocheRycho3D pisze:Te skoki w czasoprzestrzeni to zamierzone ?
Niepoważny admin
- Pan Szatan
- Modder
- Postawił piwo: 5 razy
- Otrzymał piwo: 8 razy
- Kontakt:
Tak sobie przeglądam forum i wygrzebuję stare mody i mapy, większość linków jest martwa (no surprise) a te linki jeszcze działają, fajnie
A w międzyczasie kiedy czekamy na Mishen III daję w załączniku żeby się zachowało na przyszłość czy coś,
bo mappack całkiem spoko był z tego co pamiętam.
Ja też
A w międzyczasie kiedy czekamy na Mishen III daję w załączniku żeby się zachowało na przyszłość czy coś,
bo mappack całkiem spoko był z tego co pamiętam.
- Załączniki
-
- Mishen_II.rar
- (7.07 MiB) Pobrany 133 razy
-
- Mishen_I.rar
- (53.64 MiB) Pobrany 141 razy
I'm fucking insane in the brain.