Najlepsza misja w Paradise Lost
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Dzienis
- V.I.P.
- Postawił piwo: 14 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
- Kontakt:
Trudno powiedzieć która najlepsza. Ja stawiam na równi wszystkie misje czwartkowe (zwłaszcza prześmieszne karaoke, ale robociki i odbijanie lekarstwa [CKM!!!] też zajebiste). Także zakończenie dnia w kopalni jest świetnie zrobione, miło się zaskoczyłem (KOLEJKA! Maszyna wiercąca!).
Dobre też są z dojeniem krów i z marihuaną.
Słabe misje są w poniedziałek, głupia misja jest też w piątek u Habiba (kretyńscy przeciwnicy).
Dobre też są z dojeniem krów i z marihuaną.
Słabe misje są w poniedziałek, głupia misja jest też w piątek u Habiba (kretyńscy przeciwnicy).
I regret nothing
Mi się podobala najbardziej ucieczka z kopalni Garego Colemana, a potem przygarnięcie kolesia przez arabów 
Dobra też była ucieczka z rezydencji Vince'a znajdująca się w... kościele
)

Dobra też była ucieczka z rezydencji Vince'a znajdująca się w... kościele

Z Habibem miałem największy problem jak przechodziłem grę na Impossible, albo bez zabijania. Skurczysyny były bardzo szybkie (Jakby zjedli tą gwiazdkę z MarioSłabe misje są w poniedziałek, głupia misja jest też w piątek u Habiba (kretyńscy przeciwnicy).

- Dzienis
- V.I.P.
- Postawił piwo: 14 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
- Kontakt:
To chyba najlepsza akcja była, śmiałem się jak cholera.$haq pisze:Mi się podobala najbardziej ucieczka z kopalni Garego Colemana, a potem przygarnięcie kolesia przez arabów

Ale to nie była też do końca misja (w sensie nie była zapisana na mapie), tylko taki survival dla Kolesia.
Właśnie trochę wkurzało mnie to w PL, bo nie ma do końca takiej wolności jak w dwójce.
Dużo cut-scenek po których jesteśmy zmuszeni do jakichś czynności, przeważnie ucieczki, zajechało trochę AW wtedy.
I regret nothing
Dla mnie większość była bardzo ciekawie i pomysłowo zrobiona, a jeżeli chodzi o takie naj naj, to ścinanie "trawki", gdzie wujaszek Dave pomaga nam w odpieraniu ataków hord przeciwników nasłanych prawdopodobnie przez alt dude'a. Również podobało mi się zbieranie części mechanicznych, szczególnie tej w wariatkowie, gdzie atakowała nas banda psycholi z chyba każdą możliwą bronią i jeszcze na koniec ten John z ED modlący się do ołtarzu
. Trzecią najlepszą było zniszczenie konkurencji Vince'a, PCMasterRace'owców
Ta mnogość możliwości rozwalenia kompów i bardzo fajny Easteregg związany z słynną półką na książki i zawartością po jej otwarciu
Najmniej mi się podobała misja z Gimpami, krótka i wiała trochę nudą 

Mody i Mapy: Restaurant | KillThemAll(Survival) | Christmas District In The Suburbs | Hospital Of Fear |
Mój PC: http://www.userbenchmark.com/UserRun/7655688
Mój PC: http://www.userbenchmark.com/UserRun/7655688
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Niewiele w to grałem, gros widziałem na filmikach, mimo wszystko dwie misje zapadły mi bardzo w pamięć. Rozwałka w CCCP oraz ucieczka z kopalni (w szczególności ten rollercoaster w kopalnianym wózku - Bajka!)
Ostatnio zmieniony 17 lip 2018, 18:08 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew