Super. W końcu się doczekałemDev4ever pisze:Dobra. Jako, że i tak często siedzę przy PostEd, przy okazji naprawiłem błąd ze szkołą w AWP i już nie wywala gry po zabiciu określonej liczby osób.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Super. W końcu się doczekałemDev4ever pisze:Dobra. Jako, że i tak często siedzę przy PostEd, przy okazji naprawiłem błąd ze szkołą w AWP i już nie wywala gry po zabiciu określonej liczby osób.
Silver Dragon pisze:Super. W końcu się doczekałem
Dla mnie drobnostka, ale dzięki za słowa uznaniaRadzik pisze:Dev4ever teraz jest git, oraz jeśli chodzi o samego patcha dobra robota
Na pewno by się dało. Tylko ktoś to musi zrobić i: Upublicznić.Lolistatrolista pisze:Dałoby się jakoś przekonwertować bronie DarkPS do P2C? Szczerze, to był mój ulubiony mod z brońmi do AWP i chciałbym go trochę skosztować w P2C.
Jaki fajny przykład modderskomederatorskiej roboty!Dev4ever pisze:Dobra. Jako, że i tak często siedzę przy PostEd, przy okazji naprawiłem błąd ze szkołą w AWP i już nie wywala gry po zabiciu określonej liczby osób.
EDIT: Temat przyklejam i zmieniam nazwę, by inni mający ten sam problem łatwiej mogli znaleźć solucjęDev.
Tak przy okazji. Dev4ever, robisz AWP Forever na Steama i poprawiasz tam błędy dostrzeżone podczas testów. Czy nie zechciałbyś tych błędów poprawić też na klasycznym AWP? Oczywiście po zrobieniu AWPF.Dev4ever pisze:Dla mnie drobnostka, ale dzięki za słowa uznania
Jeżeli jakieś się znajdą, to nie powinno być problemuTiquill pisze:Tak przy okazji. Dev4ever, robisz AWP Forever na Steama i poprawiasz tam błędy dostrzeżone podczas testów. Czy nie zechciałbyś tych błędów poprawić też na klasycznym AWP? Oczywiście po zrobieniu AWPF.
Jasne. Sam jestem ciekaw, jak zrobisz sprawę z takimi rzeczami jak AW7Person - co będzie podklasą czego, co użyjesz z P2C a co zdublujesz zachowując z AWP itp. Ale - to się okaże w praniu, poczekam.Dev4ever pisze:Eliminacja bugów w w.w modzie opiera się na eliminacji braku kompatybilności skryptów AWP z P2C.