w sumie jak się uprzeć to nawet nieco podobnyYossarian pisze:Ja pomyślałem o nieco starszym Leopoldzie

Ty lepiej wrzuć swoje obecne zdjęcieShaQ pisze:XDDDDDDDDDDDDD
Szatan coś ty ze sobą zrobił.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
w sumie jak się uprzeć to nawet nieco podobnyYossarian pisze:Ja pomyślałem o nieco starszym Leopoldzie
Ty lepiej wrzuć swoje obecne zdjęcieShaQ pisze:XDDDDDDDDDDDDD
Szatan coś ty ze sobą zrobił.
*CHALLENGE ACCEPTED*Pan Szatan pisze:Ty lepiej wrzuć swoje obecne zdjęcie
Dzienis pisze:ShaQ na tym zdjęciu wygląda jak jakieś patusiarskie dziecko. Brakuje ci tylko szluga w dłoni i piwa VIP w drugiej.Strach by było spotkać cię na ulicy, bałbym się że skroisz mi portfel.
W sumie to sam nie wiem jakiś zjebany odcień mam niby taki w hooy ciemny bląd.SzynkaczPL pisze:Szatan, jaki masz kolor włosów? Bo mój bardziej pasuje do twojego nicku
"Szatyn"
Ja tam wąsa golę, wgl mam jakiś pojebany zarost na szyi mi rośnie a po bokach nie XDSzynkaczPL pisze:O jezuuuuu
Mam załamanie, wąs mi przestał rosnąć
1. Zgól całkiem wszystko, chyba że chcesz wyglądać jak Janusz.Radzik136 pisze:Macie mojego nieogolonego ryjka Plan na jutro ogolić brodę, wąsy tylko przyciąć
Już gdzieś widziałem te zdjęcie.Pan Szatan pisze:Dawno nic nie było wrzucane, Dzienis mi przypomniał o tym temacie to wrzucę se coś
Wrzucałem na SB dla Cziko kilka dni temuDzienis pisze:Już gdzieś widziałem te zdjęcie.
A co powiecie na to, że ogolę brodę i wstawię zdjęcie z wąsamiDzienis pisze:1. Zgól całkiem wszystko, chyba że chcesz wyglądać jak Janusz.
Urok kaptura, na dworzu byłemDzienis pisze:2. Zrób coś z włosami, albo zetnij albo inaczej uczesz, bo wyglądasz jak ruski.
Wysuszona skóra twarzy (po Matce odziedziczyłem genetycznie, i niestety mam wrażliwą skórę na ryjuDzienis pisze:3. Nie pij tyle, bo czerwony się robisz.
Luzik i DziękiAle ogólnie to spoko, nie żeby coś.