Nice Weapons, Nice Weapons. Dobrze znam tą nazwę. A jak wchodzę w temat - pierwsze widzę! Co jest?

To chyba dlatego, że już jeden nice zrobiłeś. Fajny mod przegapiłem dotąd. A więc, do testów. Szkoda że nie dodałeś mapki. Trochę upierdliwe dodawanie wszystkiego przez iwant.
Bronie mają miodne animacje

przeładowanie także dobre, celownik fajna robota. Dźwięki b. dobre. Siła rażenia powalająca, to daje radość.

Mguny: Ciemny fajnie strzela z boku, jasny za to ma pod altfire zbliżenie. Fajnie, gdyby oba miały tą funkcjonalność. Są i wady: wszystkie tekstury tych broni są... brzydkie. Jakby kartonowe modele ktoś matową farbą pomalował. Choć cienia błysku daj. Przypomina mi to bronie z ED, one też matowe, ale nie przeszkadzało to nigdy. No i ten nowy element HUDa dla amunicji, niebieski. On jakby był robiony pod twojego playera, nie pasuje tu zupełnie, plastikowy i sztuczny.
Doniczka. Trochę widać kanty, ale by nie było za dużo wierzchołków - da się przyjąć. Myślałem, że nią się rzuca. Ogólnie spoko, uderzanie ok, brawo za własne animacje. Dźwięk upadku zbyt blaszany. I właśnie, dodaj do altfire rzucanie. Brak tego, by w łeb z oddali komuś przywalić.
Czyli dużo jest, ale sporo do zrobienia.
Ja bym, bazując na tej nazwie, dodawał nowe guny. Byłby wreszcie pierwszy polski mod z wieloma brońmi.
No i odrębna sprawa to Ultra Dual Wield, teraz bez tego nie ma teraz testów.

Testowałem sobie tylko mguny. No, działa niemal idealnie! Znaczy same animacje są perfekt, nic się nie przekręca. Brawo. Widać, że robiłeś wszystko sam dla P2. Oba w ręce i? Kiedy ciemny (Mac10) po prawo, to strzela pojedyńczo. A gdy nacisnę też lewy przycisk (strzelając jasnym), to mac dopiero strzela serią. A gdy odwrotnie: wszystko perfekt.