Ostatnio pomyślałem sobie o pewnym niecnym czynie...mam nadzieję że trafiłem we właściwe miejsce!!
Ok, mianowicie mam zamiar zemścić się na pewnym durnym babsku.
Moja była(w moim wieku) po tym jak z nią zerwałem błagała mnie o powrót...ryczała i mówiła że się powiesi, oczywiście tego niezrobiła i żyła sobie w swoim żalu przez jakieś dwa miesiące...po licznych próbach przekonywania mnie(bez powodzenia), dała sobie spokój i znalazła sobie nowego sk& boya, rozpuściła się!!
on ją rzucił...to znalazła sobie nowego...on po miesiącu też postanowił zerwać, i poprosił swojego przyjaciela(21-letniego), o to żeby ją upił i jakoś to załatwił...no to jak się nawaliła (3 piwa wystarczyły) to poszła z nim na swoją klatke schodową i zrobiła mu tam gałe!!...no i już nie miała nikogo!!...ale po trzech następnych miesiącach znalazła sobie nowego(Skate...YO zioom)...Facet się wozi no i ma 20 lat...!!
I TU ZACZYNA SIĘ TO CO MNIE WKURZYŁO!!!...
mianowicie po tych swoich żalach teraz przy swoim Skejcie nazywa mnie ch*jem i poniża mnie na całego...to bulwersujące!!...gdybyście to przeżyli to zrozumielibyscie moje wku...(ROZGORYCZENIE)...
nie mogę nawet jej fucka pokazać, bo dostane w ryja od jej zioma!!...A teraz chcę zrobić jej coś tak PODŁEGO żeby zniszczyć jej psychikę...żeby to zatarło się jej w pamięci do końca życia...jednak pomysły jakie przychodzą mi do głowy nie są zbyt PODŁE...więc potrzebuję pomocy od osób z bogatą wyobraźnią...to pomyślałem że zaglądnę sobie na postal forum i spytam was o to....może to się wam wydać nienormalne i możecie zamknąć ten temat, ale możecie też mi pomóc...

Z poważaniem...Piech00r!!