I to mówi ta co nie chciała się pokazać,DiamondSoul pisze:p.s prawdziwy 666 pokaż swoją fotę a nie marudź ; P
hipokrytka jedna

jak znajdę jakieś ciekawe zdjęcie (alko zrobię nowe to pokaże (może hehe))
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
I to mówi ta co nie chciała się pokazać,DiamondSoul pisze:p.s prawdziwy 666 pokaż swoją fotę a nie marudź ; P
prawdziwy 666 pisze:I to mówi ta co nie chciała się pokazać,DiamondSoul pisze:p.s prawdziwy 666 pokaż swoją fotę a nie marudź ; P
hipokrytka jedna![]()
jak znajdę jakieś ciekawe zdjęcie (alko zrobię nowe to pokaże (może hehe))
Nie no, to mamy na forum już:kazik pisze:
Zaprawdę powiadam Wam, najczarniejszy z czarnych i najmroczniejszy z mrocznych okazał nam, niegodnym sługom swe oblicze. Drżyjcie niewierni, albowiem dzień sądu jest bliski! Kiedy, wysłaniec piekieł utkwi w Tobie, swe ogniste spojrzenie, będziesz potępiony na wieki. Jego uśmiech burzy mury świątyń i obala fałszywych kapłanów, albowiem spełniło się proroctwo... itd...
Apokalipsa wg. kazika, rozdział 666, werset 666.![]()
o DrakuliKmieciu pisze:Nie no, to mamy na forum już:kazik pisze:
Zaprawdę powiadam Wam, najczarniejszy z czarnych i najmroczniejszy z mrocznych okazał nam, niegodnym sługom swe oblicze. Drżyjcie niewierni, albowiem dzień sądu jest bliski! Kiedy, wysłaniec piekieł utkwi w Tobie, swe ogniste spojrzenie, będziesz potępiony na wieki. Jego uśmiech burzy mury świątyń i obala fałszywych kapłanów, albowiem spełniło się proroctwo... itd...
Apokalipsa wg. kazika, rozdział 666, werset 666.![]()
- Robbiego Williamsa,
- Księdza,
- Szatana,
- Przyrząd kuchenny zwany mikserem
- Nieco zmienioną nazwę alkoholu teqilli
zapomniałem o czymś?
Kmieciu pisze: Nie no, to mamy na forum już:
- Robbiego Williamsa,
- Księdza,
- Szatana,
- Przyrząd kuchenny zwany mikserem
- Nieco zmienioną nazwę alkoholu teqilli