Achievementy
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- The Iceman
- V.I.P.
Grając w Paradise Lost, gra nie zalicza mi achievementów. Też tak macie?
Posiadam zasilacz z białej listy.
- Pan Szatan
- Modder
- Postawił piwo: 5 razy
- Otrzymał piwo: 8 razy
- Kontakt:
Sprawdź spójność plików POSTAL 2, może pomoże.The Iceman pisze:Grając w Paradise Lost, gra nie zalicza mi achievementów. Też tak macie?
I'm fucking insane in the brain. 

- Pan Szatan
- Modder
- Kontakt:
Archiventy też nie działają na modach. Trzeba włączyć grę bez modów aby można było je zdobywać.Loc pisze:Używasz cheatów, Iceman? Steam przy niektórych grach wyłącza achievementy jak się cheatuje.

- The Iceman
- V.I.P.
To wychodzi na to, że mody kolidują. Kiepsko.
Posiadam zasilacz z białej listy.
- Dzienis
- V.I.P.
- Postawił piwo: 14 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
- Kontakt:
Dwa pytania - pierwsze na temat, drugie już trochę mniej.
1. Achievement "I'm assure we were open!" (nawiązanie do filmu Sprzedawcy) - na czym polega zdobycie go? Jest to jedyny aczik którego jeszcze nie rozgryzłem.
2. Gdzie znaleźć ten cholerny hełm VR czy jak mu tam? Ponoć jest w Paradise Mall, szukałem wszędzie w różne dni tygodnia i nie mogłem go znaleźć.
Gdzie on jest i jak go użyć?
1. Achievement "I'm assure we were open!" (nawiązanie do filmu Sprzedawcy) - na czym polega zdobycie go? Jest to jedyny aczik którego jeszcze nie rozgryzłem.

2. Gdzie znaleźć ten cholerny hełm VR czy jak mu tam? Ponoć jest w Paradise Mall, szukałem wszędzie w różne dni tygodnia i nie mogłem go znaleźć.

I regret nothing
- Pan Szatan
- Modder
- Kontakt:
musisz kupić Postal Redux w sklepie Steme i tyle.Dzienis pisze:1. Achievement "I'm assure we were open!" (nawiązanie do filmu Sprzedawcy) - na czym polega zdobycie go? Jest to jedyny aczik którego jeszcze nie rozgryzłem. :drapanie
To nie w Paradise Lost tylko POSTAL 2, w części zachodniej (obok RWS).Dzienis pisze:2. Gdzie znaleźć ten cholerny hełm VR czy jak mu tam? Ponoć jest w Paradise Mall, szukałem wszędzie w różne dni tygodnia i nie mogłem go znaleźć.![]()
zobacz sobie na filmie:
[youtube][/youtube]
Ostatnio zmieniony 11 maja 2017, 19:03 przez Pan Szatan, łącznie zmieniany 1 raz.

1. Aczik jest za znalezienie gogli VR, kupno Postala Redux i wyjscie z świata rzeczywistości. Jesli trofeum nie wpadnie to powtorz czynność lub poczekaj z kilka minut
2. W PM, napewno to już wiesz. Gdzies powinna byc taka siqtka na ktorej jest "wywiercona" dziura. Najwyzej zobacz filmikio tym osiągnięciu na YT
A tofeum trzeba zdobyc w zwyklym P2, nie Paradise Lost.
(Pisze z PSVITY. Sorka za bledy)
2. W PM, napewno to już wiesz. Gdzies powinna byc taka siqtka na ktorej jest "wywiercona" dziura. Najwyzej zobacz filmikio tym osiągnięciu na YT
A tofeum trzeba zdobyc w zwyklym P2, nie Paradise Lost.
(Pisze z PSVITY. Sorka za bledy)
- Dzienis
- V.I.P.
- Kontakt:
A to niech spadają, nie kupię.Pan Szatan pisze:musisz kupić Postal Redux w sklepie Steme i tyle.

Pan Szatan pisze:To nie w Paradise Lost tylko POSTAL 2, w części zachodniej (obok RWS).
Aha, czyli mi się pokićkało.ShaQ pisze:A tofeum trzeba zdobyc w zwyklym P2, nie Paradise Lost.
Mniejsza z tym.
Dzięki za wyjaśnienie.

I regret nothing
- Pan Szatan
- Modder
- Kontakt:
W grze, nie na prawdę xddDzienis pisze:A to niech spadają, nie kupię.Pan Szatan pisze:musisz kupić Postal Redux w sklepie Steme i tyle.

A nie przypadkiem we wschodniej części?Pan Szatan pisze:To nie w Paradise Lost tylko POSTAL 2, w części zachodniej (obok RWS).

Mody i Mapy: Restaurant | KillThemAll(Survival) | Christmas District In The Suburbs | Hospital Of Fear |
Mój PC: http://www.userbenchmark.com/UserRun/7655688
Mój PC: http://www.userbenchmark.com/UserRun/7655688
- Pan Szatan
- Modder
- Kontakt:
Ta Wschód ze Zachodem mi się pomylił, ale miałem na myśli tą po prawej czyli wschód ale po angielsku zachód to west i mi sie jakoś to baobao bo skojarzyłem nazwę mapy Westmall a to w Eastmall xdDev4ever pisze:A nie przypadkiem we wschodniej części?Pan Szatan pisze:To nie w Paradise Lost tylko POSTAL 2, w części zachodniej (obok RWS).
PS. Nic wielkiego, że mi się wschód ze zachodem pomylił, nasza nauczycielka od Angielskiego jest leworęczna i lewej od prawej nie odróżnia

Ostatnio zmieniony 11 maja 2017, 20:05 przez Pan Szatan, łącznie zmieniany 1 raz.

- Dzienis
- V.I.P.
- Kontakt:
Yyy, nie.Devi90 pisze:Myślę, że to był sarkazm

Aha, teraz załapałem.Pan Szatan pisze:W grze, nie na prawdę xdd

Kurde, nie pamiętam bym widział to stoisko w P2 Complete, ale może słabo szukałem, bo grałem w Impossible i nie patrzałem za bardzo, teraz wszystko jasne i poszukam, jeszcze raz dzięki za pomoc!
I regret nothing