zależy mi najbardziej na tym jak przejść tą stację metro
patcha mam więc wszystko elegancko działa

za wszelkie odpowiedzi z góry dzięki

Edit by Iquid
Przenoszę do działu Pomoc.
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
no i tu jest mój problemMrocz pisze:Na początku musisz iść do łazienki w której jest ten crash lustra. Przeskakujesz lustro, wchodzisz do pomieszczenia na prawo. Idziesz sobie przez łazienke i tam jest taka krata przez którą musisz przejść.
A może inni też by chcieli poznać rozwiązanie, jeśli to nie tajemnica...Mrocz pisze:Problem dezkrit'a został rozwiązany. Ustaliliśmy wszystko na GG.
Oczywiście, ale za drobną opłatą.Tiquill pisze:A może inni też by chcieli poznać rozwiązanie, jeśli to nie tajemnica...
No, właśnie chodzi o to by bez czitowania...Mrocz pisze:przelecieć zalaną łazienkę na kodzie 'ghoul'
Pomysł dobry. Chętni, którzy bez kodów przeszli ED, mogliby wspólnie w nowym temacie utworzyć owy poradnik.Mrocz pisze:Zastanawiam się właśnie czy aby nie napisać jakiegoś poradnika do ED. Opisywałby on przejście całej gry od początku do końca. Co wy na to?
Myślałem nad takim poradnikiem w formacie .pdf ... I takowy zrobię. Jutro pobieram ED i zaczynam pracę.Pomysł dobry. Chętni, którzy bez kodów przeszli ED, mogliby wspólnie w nowym temacie utworzyć owy poradnik.