Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Kwestia zmiennego IP.Mixer pisze:hmmm lol?? ja wchodze czekam 2min i sciagamciuciu pisze:Aha trzeba dlugo czekac dobrze ze jestem zajerestrowany na rapidzie bo bym czekal ze 2 godz.mod znakomity
juz wersje testowe byly doskonale![]()
tak wiec jeszcze raz gratuluje
z moim internetem nie bardzoSilver Dragon pisze:Kwestia zmiennego IP.Mixer pisze:hmmm lol?? ja wchodze czekam 2min i sciagamciuciu pisze:Aha trzeba dlugo czekac dobrze ze jestem zajerestrowany na rapidzie bo bym czekal ze 2 godz.mod znakomity
A tak na marginesie. Nie lepiej wrzucić plik jako załącznik?
ale mi nie chodzi o to ze po sciaganiu pliku tylko tak hmmm ,,na czysto"Silver Dragon pisze:Kwestia zmiennego IP.Mixer pisze:hmmm lol?? ja wchodze czekam 2min i sciagamciuciu pisze:Aha trzeba dlugo czekac dobrze ze jestem zajerestrowany na rapidzie bo bym czekal ze 2 godz.mod znakomity
Cóż. Ja niestety muszę czekać (160 min. czy coś tak) aby ściągnąć plik.Mixer pisze:ale mi nie chodzi o to ze po sciaganiu pliku tylko tak hmmm ,,na czysto"Silver Dragon pisze:Kwestia zmiennego IP.Mixer pisze:hmmm lol?? ja wchodze czekam 2min i sciagamciuciu pisze:Aha trzeba dlugo czekac dobrze ze jestem zajerestrowany na rapidzie bo bym czekal ze 2 godz.mod znakomity