Zmień coś, bo się już patrzeć nie można na stare forum. Tak, stare zdezelowane i nie praktyczne.

Jak cię stać to może być IPB zamiast Joomli

Dam te 75 jak zmienisz na IPB

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
a znasz się na IPB???Rycho3D pisze:ak cię stać to może być IPB zamiast JoomliTylko 175$
Dam te 75 jak zmienisz na IPB
Ciekawe tylko czy da się zrobić import Bazy Danych z aktualnego forum.prawdziwy 666 pisze:a jako forum Kunena
Wersja za 175 USD jest bardzo okrojona, jeśli miałby na nim stać również portal. phpBB3 można zmodyfikować tak, aby skrypt nie był wiele gorszy od IPB. Dla portalu Joomla to dobre rozwiązanie.Rycho3D pisze:Jak cię stać to może być IPB zamiast JoomliTylko 175$
Popatrz chociażby na to demko.Rycho3D pisze:Strasznie dużo naciapane to Kunena, mało czytelne, ale pewnie da się to dostosować jakoś.
a co, motasz hajs?BloodLogin93 pisze:i można sobie kupić szblony
Mi tam obecny styl forum nie przeszkadza. Może dlatego, że siedzę tu dopiero ok. rok.Joomla
Od nowa bez wanówseebeek17 pisze: Czy byśmy musieli zacząć wszystko od nowa?
Mnie też nie przeszkadza, choć nie jestem zmianom przeciwny. I też jestem tu krótko.seebeek17 pisze:Mi tam obecny styl forum nie przeszkadza. Może dlatego, że siedzę tu dopiero ok. rok.
Zobaczymy jaka będzie wola plemienia.seebeek17 pisze:Jeśli większość chce zmiany, to ok.
Dobrze by było...seebeek17 pisze:Czy zostaną przeniesione wszystkie posty, punkty Pomógł, liczniki (wejścia, tematy, posty itp. ), rangi itp. .. no wszystko ogólnie?
Oby nie.seebeek17 pisze:Czy byśmy musieli zacząć wszystko od nowa?
ChciałbyśBloodLogin93 pisze:Od nowa bez wanów![]()
Dodam, że pierwotnie prawdziwy 666 zrobił 3 kolorystyczne wersje, szarą, białą i czarną. Jak kto nie wiedział: tak, to skórka prawdziwego 666 cieszy nasze oczy co dzień. Przetrwał, jako najlepszy, czarny. Potem ciuciu dodał obecne logo a prawdziwy 666 użył ze swojego innego stylu obecnie używanych grafik. I tak wszystko zgodnie się ze sobą zespoliło. Do tego stopnia, że nadal mi się podoba.prawdziwy 666 pisze:obecny styl do właśnie subsilver tylko z zmienionymi kolorami (plus masa innych zmian)
Nienawidzę takiego wymuszania. Na telefonie przeglądać wolę zwykłe wersje. Czy będzie mobilna PSI? Pewno tak, ale to sam dół listy zadań.BloodLogin93 pisze:czasem bije się w łep gdy napotykam wersje mobilne ,
gdy strona wymusza layout i domene "m."
Z jednej strony lepiej a z drugiej gorzej.
Tak więc czy PSI uniknie mobilności ?
Dobry przykład jak bogata i atrakcyjna może być Joomla. Albo inaczej: Jak "atrakcyjna" może być. To już ból głowy a nie strona.Ryuq pisze:Popatrz chociażby na to demko.
https://www.joomlart.com/demo/#ja_playmag
seebeek17, zrezygnujesz z forum, bo nie będzie miało warnów? Czy ja dobrze czytam?seebeek17 pisze:Czyli od razu pożegnanie z forum?Tiquill pisze:Bo Joomla/Kunena nie zna warnów.
To ja może sobie w najbliższym czasie pozapisuję przydatne PW na dysk w razie czego.