[AW7] podczas grania wywala na pulpit z błędem;/

Dużo dostępnych modów do P2, dużo więc problemów i błędów. Tu znajdziesz pomoc i pomożesz innym.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Guardb
Początkujący morderca
Posty: 79
Rejestracja: 24 lut 2007, 13:10
Lokalizacja: Bytom

26 lut 2007, 15:30

Tak jak w temacie nie wiem dlaczego czasami gram 1 godzinę i wyskoczy czasami gram kilka minut zawsze inny error najczęściej podczas jakiejś czynności np kiedy rzucę autem lub przetnę kogoś na pół :cry: czym może to być spowodowane?? instalowałem nawet najnowsze patche nie pomogło :(


Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 24 maja 2007, 14:29 przez Guardb, łącznie zmieniany 2 razy.


Obrazek
Awatar użytkownika
Kariko
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1227
Rejestracja: 28 gru 2006, 16:51
Lokalizacja: Bydgoszcz / Gdańsk

26 lut 2007, 16:52

Ja też mam ten problem, ale nauczyłem się z tym żyć (częściej się to zdarza podczas grania w AW7, a nie AWP)


Awatar użytkownika
Guardb
Początkujący morderca
Posty: 79
Rejestracja: 24 lut 2007, 13:10
Lokalizacja: Bytom

26 lut 2007, 17:55

UPS :oops: pomyliłem nazwy miało być Aw7 :X przepraszam.
Wiem jakoś da się z tym żyć ale czasami wkurza:(


Obrazek
Awatar użytkownika
Luigi
Seryjny zabójca
Posty: 394
Rejestracja: 05 lis 2006, 00:16
Kontakt:

26 lut 2007, 22:14

Błedy tej wersji i tyle. Nic nie poradzisz, autorzy modow starają się wykrywać takie blędy ale czasem wszystkich nie zauważą.


Obrazek
ODPOWIEDZ