[P2] Path

Tu pomagamy początkującym i całkiem zaawansowanym w ich kłopotach i błędach z P2, StP i AW.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
dan99
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 18 mar 2007, 13:35

18 mar 2007, 13:38

Ej mam mały problem.Zainstalowąłem do Postala 2 patha.I teraz ciągle pisze mi żebym włożył płyte.Wkładam i dalej.Mam zwykłego Postala 2 z gazety Play.
Czy ktoś moze mi pomóc albo powiedzieć jak usunąć patha???
Ostatnio zmieniony 24 maja 2007, 14:25 przez dan99, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
bobo
Seryjny zabójca
Posty: 255
Rejestracja: 08 lut 2007, 00:16
Lokalizacja: Toronto

18 mar 2007, 14:33

Zrób poprostu reinstalkę 8-)


Obrazek
Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

18 mar 2007, 14:37

:-/ Aby na pewno masz oryginała?


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

18 mar 2007, 15:49

Jakiego patha zainstalowałeś? I skąd go ściągnąłeś?


Obrazek
Awatar użytkownika
Kariko
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1227
Rejestracja: 28 gru 2006, 16:51
Lokalizacja: Bydgoszcz / Gdańsk

18 mar 2007, 20:30

Wydaje mi się, że w playu była najnowsza wersja. Coś tu zajeżdża piractwem :/. Jeśli nie kłamiesz, to patcha nie można usunąć, przeinstaluj grę, nie patchuj i zagraj.


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

18 mar 2007, 23:27

dan99, z wyszukiwarki korzystałeś? :-/ Jest tu taki fragment mojego posta:
Tyle, że polska wersja z Playa po prostu nie potrzebuje żadnego patcha. Jest już spatchowana, a instalacja patcha spowoduje, że część polskojęzycznego menu stanie się anglojęzyczna...
A w to, że masz orginalną grę z Playa nie wierzę. Play'owy Postal 2 nawet po spatchowaniu nigdy nie żąda płytki. W inną wersję patcha nie wierzę również. Warn jest bliski.
Ostatnio zmieniony 20 mar 2007, 15:22 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
dan99
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 18 mar 2007, 13:35

19 mar 2007, 12:30

Kariko pisze:Wydaje mi się, że w playu była najnowsza wersja. Coś tu zajeżdża piractwem :/. Jeśli nie kłamiesz, to patcha nie można usunąć, przeinstaluj grę, nie patchuj i zagraj.

NA serio mam z Playa.A co będzie jak skopiuje savy teraz reinstalne i potem je znowu dam to będzie działało z tym savem ( bo już jestem w piątku,rozwaliłem arabów w kanale za domem i pierwszy raz grałem bez kodów)
Ostatnio zmieniony 19 mar 2007, 12:32 przez dan99, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Iquid
Założyciel PostalSite
Założyciel PostalSite
Posty: 667
Rejestracja: 14 paź 2006, 11:06
Lokalizacja: GRS
Kontakt:

19 mar 2007, 12:40

Powinno działać spróbuj i tak nie masz nic do stracenia


Awatar użytkownika
dan99
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 18 mar 2007, 13:35

20 mar 2007, 11:13

Iquid pisze:Powinno działać spróbuj i tak nie masz nic do stracenia

OK Dziekic 8-)


ODPOWIEDZ