No
Rycho , .. muszę pow..ekhm.. napisać, że ten mod to jeden z Twoich najlepszych produkcji.

Przeszedłem całego Tropika wzdłuż i wszerz. Teraz nawet nie wiem co napisać.

.. Może najlepiej po kolei..
Przerobiłeś całe Paradise. Pewnie włożyłeś w to masę wysiłku i czasu.
Na prawdę jestem pod wrażeniem!
Szczegółowość map powala.
Zadbałeś o najmniejsze rzeczy. Czy to jakieś walizki w hotelach, czy krzaczki przy płocie.
Wcześniej miasteczko było takie trochę puste. W P2 Tropic się to diametralnie zmienia.
Same walizki też są super!

Da się je otwierać, wziąć z nich kasę itp. ..
Dodałeś lepsze tekstury przez co pikseloza już, aż tak, nie doskwiera.

Gra teraz ładniej wygląda.
Co do samego gameplay'u, od razu skojarzyło mi się z Dead Island.
Wiedziałem, że gram w to samo już trochę "zużyte" Paradise, lecz to całe "odświeżenie" klimatu, sprawiło, że czułem się jak bym grał w to pierwszy raz.
Ta sama jak na początku radość, z wchodzenia do każdego mieszkania i patrzenia jakie tam się skarby ukryły, czy to kasa, czy shotgun.
To na prawdę fajne uczucie, bo ostatni raz przeszedłem Postala z rok temu.

..więc nie pamiętałem dokładnie map, i jeszcze to, że część lokacji pozmieniałeś. Super!
Znalazłem jeszcze parę nowych itemów. To kolejny +.
..Ale żeby nie było aż tak kolorowo, to jeszcze minusy.

----
Tych zbyt dużo nie ma, i właściwie to można je łatwo usprawiedliwić, ale to nie zmienia faktu, że są..
Wydajność spada o kilka FPS'ów, a czasami to o ponad połowę.
Głównie podczas np. sikania. Wiem, że jest w paczce takie coś jak OptimizeFX, ale dziwi mnie to, że ta czynność tak bardzo zżera zasoby kompa, skoro wygląda identycznie jak w STP, i tam nie spowalnia aż tak jak w P2T.
Reszta to takie "niedoróbki". Jak np. latająca szafka, czy niewidzialne ściany.
I ostatni, to lekkie bugi z samochodami. Głównie z kolizjami. Do niektórych budynków można bez przeszkód wjechać, nie otwierając drzwi. ;D
Albo np. wysiadanie z auta, a 3 metry dalej luzik wybucha na kawałki.
To taka moja obiecana kilka postów wyżej zaległa recenzja... ;P
Na koniec jeszcze dam parę screenów..:

ł:
i moje ulubione.
@edit:
Moja już chyba druga recenzja.
Tester! I coming!