Obrzydliwe elementy gry - śmieszne, czy nie?
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
No tak, oczywiście, ale gdy stanie się coś takiego, że komuś zachce się zabawy w postala w realu, to cała wina pada na grę i jej twórców, i nikt nie myśli nawet o tym że osoba ma jakieś zaburzeniaCimeries pisze:Niema sie co rozpisywać w tym temacie gdyż przy samym uruchomieniu Postala mamy wszystko jasno opisane :
Więc człoiwiek który w Realu postanawia zabawić sie w koleśia napewno ma problemy z głową i logicznym myśleniem.
Postal jest grą która zawiera sporo czarnego humoru i to jest jego cały urok !!!
Oraz daje pare ciekawych mozliwości których w realu lepiej nie robic tzn "szczać na ludzi" nie w przenośni lecz w praktycze...

Jesion.
Dla mnie postal jest śmieszny, a jak kogoś obrzydza to wyłączcie se przemoc w grze lol
A pozatem jest ostrzeżenie na początku, gdy sie uruchamia więc to nie wina RWS o przestępstwach...
Słyszeliście może że 11 letnia dziewczyna uratowała rodziców dzięki GTA San Andreas?
Auto sie wywróciło i ona wyciągła rodziców bo myślała że wybuchnie. Dobrze myślała
A pozatem jest ostrzeżenie na początku, gdy sie uruchamia więc to nie wina RWS o przestępstwach...
Słyszeliście może że 11 letnia dziewczyna uratowała rodziców dzięki GTA San Andreas?
Auto sie wywróciło i ona wyciągła rodziców bo myślała że wybuchnie. Dobrze myślała

A dla mnie na początek było obrzydliwe w postalu ta dupa krowy w meat world i te człowieki co spadały do tego miksera 
A teraz nic juz mnie nie zbrzydzi w postalu
PS.Kiedyś sąsiadka w postalu obrzygała mi buty bo niechcący jej do ust naszczałem

A teraz nic juz mnie nie zbrzydzi w postalu
PS.Kiedyś sąsiadka w postalu obrzygała mi buty bo niechcący jej do ust naszczałem

I Tylko Jedno Cięcie, Jedna Żyła, Jedna Chwila i Tragiczny Koniec ;<
RyboL pisze:te człowieki

Postal 2 jak dla mnie ma 50% humoru (w większosci czarnego humoru) i 50% kontrowersji ... później jeszcze dochodzi nutka psychodelicznego horroru, ale to przy dodatku AW
Ostatnio zmieniony 14 paź 2008, 17:01 przez ALCRD, łącznie zmieniany 1 raz.
Moim zdaniem te elementy "Obrzydliwe"
tak jak sądzą inni gracze to elementy charakteryzujące postala dla mnie to nigdy nie bedzie obrzydliwe
a śmieszne są niektóre momenty np. teksty kolesia i rozne rozroby 

Niby fajne że w AW można kogoś pociąć, ale z modem AWP mi się to wydaje przesadne. Ogólnie jak grałem w zwykłego Postala 2 to nic nie było dla mnie obżydliwe, ale odkąd mam STP z AW to troche... ehhh... wolałbym bez tych flaków 
Ogólnie to trksty Kolesia mnie rozwalają, jak i niektóre teksty z "cutscenek".

Ogólnie to trksty Kolesia mnie rozwalają, jak i niektóre teksty z "cutscenek".
Czy ja wiem, czy bebechy są tak super realistycznie zrobione?
Ot są, po chwili znikają.

- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
A mnie właśnie tych flaczków brakowało w poprzednich wersjach. W końcu można się porządnie wyżyć i oglądać przy tym klimatyczne efekty. (Gdyby nie GPF, byłoby perfekcyjnie)
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
GPF? To znaczy?Silver Dragon pisze:Gdyby nie GPF
Dla mnie w grze nigdy nic nie było obrzydliwe. Sikanie, rzyganie? To naturalistyczne elementy życia, co w nich obrzydliwego. Flaki, bebechy? A gdzie tu obrzydliwość? Przecież to nie śmierdzi, muchy po tym nie łażą - to tylko obiekty graficzne, nic więcej, żaden real.
Ale ogólnie można uznać je za obrzydliwe. Czy śmieszne? Rzyganie jednego na drugiego jest śmieszne. Sikanie drugiemu na łeb - już nie jest śmieszne. Ale owe sikanie w wersji PeeAll z moda EDWeapons - o, to już jest kupa śmiechu! Tylko patrzeć i zaśmiewać się, jak dwoje przechodniów, zamiast do siebie strzelać, przez kilka minut wytrwale siebie wzajem oszczywa i obrzyguje. Albo więcej niż dwoje. Kolejny plusik dla zabawy w P2!

Obrzydliwym może ktoś uznać cięcie ludzi piłą mechaniczną. Ale tego dźwięku trzaskanych kości, tego przesłodkiego chrrrupotu, nic nie zastąpi! Mrrrau!

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
General Protection Fault >> przeklęty błąd, który pojawia się zawsze przy nadmiernej sieczceTiquill pisze:GPF? To znaczy?
To jest moja ulubiona brońTiquill pisze:Obrzydliwym może ktoś uznać cięcie ludzi piłą mechaniczną. Ale tego dźwięku trzaskanych kości, tego przesłodkiego chrrrupotu, nic nie zastąpi! Mrrrau!
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Silver Dragon, Ach, GPF, po prostu... 
Robsessed, nie było tam psycholi. Dopóki MY nie przyszliśmy!

Moja trzecia. Wciąż wierny pozostaję jednak Red Devilowi o MadBarbAxe.Silver Dragon pisze:To jest moja ulubiona broń
Robsessed, nie było tam psycholi. Dopóki MY nie przyszliśmy!

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

Jeśli zainstalujemy grę, dojdziemy do wszystkiego, to wtedy te elementy gry są śmieszne, dają rozrywki lub są straszne czy ohydne [to już zależy od osoby] i jest to nietypowe dla gry, bo na dodatek w niezłej nawet oprawie graficznej. Ale jak gramy już ze 3-4 lata [jak ja] to staje się to nudne i "codzienne" w tej grze i nawet nie zwracamy na to uwagi, poprostu podchodzimy do gościa, sikamy na niego czy coś, on wymiotuje - a nasza reakcja to poprostu ani śmiech ani obrzydzenie. Taki zwyczaj Postalowy
Ale wyobraźmy sobie jednak Postala bez tych elementów... to nie ten sam Postal więc takie akcje jak sikanie na kogoś, wymiotowanie itp. to podstawa w tej grze bo Postal ma być grą nietypową.

- Pablo Abruzzi
- Seryjny zabójca
Postal jest grą zabawną, a do elementów drastycznych trzeba podchodzić z uśmiechem
.

Ostatnio zmieniony 09 lis 2008, 18:52 przez Pablo Abruzzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Si vis pacem, para bellum - Jeśli chcesz pokoju, przygotuj się do wojny
Wegecjusz
Wegecjusz