[P2] Obrazek UWAGA czy da sie usunac ?

Tu pomagamy początkującym i całkiem zaawansowanym w ich kłopotach i błędach z P2, StP i AW.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
neo92
Wnerwiony urzędas
Posty: 14
Rejestracja: 18 mar 2007, 12:51
Lokalizacja: Przemyśl
Kontakt:

27 mar 2007, 09:04

Witam, interesuje mnie zecz czy da sie jakos zrobic zeby przy wlanczeniu gry nie pojawialu sie to uwaga bo trzeba strasznie czekac dlugo zeb zniklo i sowalnai to uruchomienie gry.
Ostatnio zmieniony 24 maja 2007, 14:23 przez neo92, łącznie zmieniany 1 raz.


Obrazek
Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

27 mar 2007, 11:48

Wchodzisz w domyślnie C:\Program Files\Postal 2\System

Znajdujesz tam plik z tym oto obrazkiem i usuwasz go ,prościzna :-o


Awatar użytkownika
konrad pl
Seryjny zabójca
Posty: 275
Rejestracja: 07 mar 2007, 20:00
Lokalizacja: z dumu
Kontakt:

27 mar 2007, 15:55

ja usunolem i teraz postal sie nie wlącza!!!o kant dupy potłuc taką pomoc....


Awatar użytkownika
Kariko
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1227
Rejestracja: 28 gru 2006, 16:51
Lokalizacja: Bydgoszcz / Gdańsk

27 mar 2007, 17:17

Ciuciu, czy to, co napisałeś jest sprawdzone?? Bo mi się wydaje, że konrad ma rację. Nie wprowadzaj ludzi w błąd i nie pomagaj, jak nie jesteś pewien. Neo, może spróbuj podmienić obrazek.


Awatar użytkownika
Luigi
Seryjny zabójca
Posty: 394
Rejestracja: 05 lis 2006, 00:16
Kontakt:

27 mar 2007, 17:42

Wydaję mi się ze nawet jeśli podmienimy obrazek bedzie to samo. Zapewne czas wyswietlania tego obrazka jest zapisany gdzieś w jakimś skrypcie.


Obrazek
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

27 mar 2007, 18:58

Nie można usunąć. A po jakie licho usuwać? Gra uruchamia się długo nie przez ten obrazek. Posłuchajcie pracy dysku twardego. Dopóki chodzi, to znaczy, że gra się ładuje, a nie czeka na zniknięcie obrazka. Można dać jakiś swój własny, byleby miał te same parametry: był .bmp i (chyba) miał te same wymiary. Można też pobrać alternatywne z https://www.postalnetwork.org/files/index.shtml?ID=33 Tyle że spora część nie jest zbyt... estetyczna dla nieletnich.
Ostatnio zmieniony 27 mar 2007, 19:01 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
konrad pl
Seryjny zabójca
Posty: 275
Rejestracja: 07 mar 2007, 20:00
Lokalizacja: z dumu
Kontakt:

27 mar 2007, 20:20

dzieki Tiquill,ty zawsze potrafisz pomóc :-D .wziolem nudesa :mrgreen:


Awatar użytkownika
plicho12
Początkujący morderca
Posty: 97
Rejestracja: 06 lis 2006, 20:42

01 kwie 2007, 17:28

a jak można zrobić swój obrazek,bo tam są same guwna


Awatar użytkownika
Luigi
Seryjny zabójca
Posty: 394
Rejestracja: 05 lis 2006, 00:16
Kontakt:

01 kwie 2007, 17:38

Podmieniasz je w folderze system. ;-)

A gówna piszemy przez ó :->


Obrazek
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

01 kwie 2007, 19:44

konrad pl pisze:dzieki Tiquill,ty zawsze potrafisz pomóc :-D .wziolem nudesa :mrgreen:
Cieeeszę się... :-D
a jak można zrobić swój obrazek,bo tam są same guwna
Nazwa obrazka: Postal2Splash.bmp i tak musisz nazwać swoją grafę. Zachowując parametry, o których wyżej pisałem.

Co trzeba, napisane. Zamykam.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Zablokowany