Przepraszam za trochę dziwny tytuł tematu nie wiedziałem jak to dokładnie określić.
Temat jest ripostą na serie pomysłów Seebeek17.
On chiał mieć więcej miejsca w podpisie/w sygnaturze - temat poniżej
Poznajcie mój lepszy pomysł...
Należy sie cofnąć sie do czasu gdy popularny był portal społecznościowy na Epuls.pl
Zapamiętałem z niego jedną fajną opcje była możliwość pisania "O Sobie" na profilu kodem HTML w osobnej tabelce.
Miej więcej tak to było :
republika.pl/blog_hj_4185233/6712049/tr/epuls.jpg
Zapewne Administracja powie holahola
nie chcemy tu dzieciniady.
Oczywiście przymyślałem to i prezentacja w formie HTML była by tylko dla użytkownika z Rangą.
I teraz na szybko wymyślony przykład wtawionego tekstu np. zielone tło
Modder napisze:
"Cześć jestem Dawid od grudnia zrobiłem :
MixInventory
MixShellMenu
Mappak SLASHER <link>
Mam nadzieje że napisałem zrozumiale.
Klikamy w odpowiedni profil i widzimy co autor napisał "O Sobie" jak sie zareklamował, przeszukiwanie tematów jak i zapełnianie podpisu mogło by przestać być już potrzebne.
"O sobie" kodem HTML w Profilu
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- BloodLogin
- Pracownik RWS
- BloodLogin
- Pracownik RWS
Podałem zdjecie jak to kiedyś było - ja to dobrze pamiętam.
Tytuł użytkownika , Pro i podpis -
W podpisach jeden ma obrazek po środku Copslide (nie wadzi) inny ma coś na żółto inny ma specyfikacje kompa inny jakiś cytat po ang dziwnie.
A właśnie nowe pole ma się rzucać oczy !
| PSI Movies | Running Gamers |
To przykład dobrego opisu wszystko na temat u Mika90
Dodajmy do tego troche kodu
Podstawa :
Body bgcolor - kolor tła
Font color - kolor czcionki
Br - kolejna linika tekstu
B - pogrubienie
A href - linki
Img - obrazek
www.mariuszgerasik.republika.pl/html.html
Tytuł użytkownika , Pro i podpis -
W podpisach jeden ma obrazek po środku Copslide (nie wadzi) inny ma coś na żółto inny ma specyfikacje kompa inny jakiś cytat po ang dziwnie.
A właśnie nowe pole ma się rzucać oczy !
| PSI Movies | Running Gamers |
To przykład dobrego opisu wszystko na temat u Mika90
Dodajmy do tego troche kodu
Podstawa :
Body bgcolor - kolor tła
Font color - kolor czcionki
Br - kolejna linika tekstu
B - pogrubienie
A href - linki
Img - obrazek
www.mariuszgerasik.republika.pl/html.html
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Kod HTML w profilu pod każdym postem? Ktoś tabelkę, ktoś obrazki, ktoś skrypty? Nigdy. Treść posta ma być czytelna, a nie to, co ktoś chce o sobie reklamować. No i najczęściej kod HTML jest zablokowany.
A w widoku profilu? Będą nowe pozycje w profilu. Wtedy będziesz mógł porównać swoją propozycję z nimi.
A w widoku profilu? Będą nowe pozycje w profilu. Wtedy będziesz mógł porównać swoją propozycję z nimi.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- BloodLogin
- Pracownik RWS
Nie mówimy tu o podpisach ... bo wiem że wadzi.
Przykładowo Grupa Filmowiec reklamuje sie w podpisie a mogli by na Profilu z dodatkiem kodu by było kolorowo.
Przykładowo Grupa Filmowiec reklamuje sie w podpisie a mogli by na Profilu z dodatkiem kodu by było kolorowo.
a ktoś w ogóle ogląda czyjeś profile na tej stronieBloodLogin93 pisze:ie a mogli by na Profilu z dodatkiem kodu by było kolorowo.

profil użytkownika nie musi zawierać informacji o twórczości użytkownika forum bo można o nich wspomnieć w sygnaturce

Pozdrawiam
- Ryuq
- Administrator
- Postawił piwo: 2 razy
- Otrzymał piwo: 4 razy
Kolorowo to możesz sobie napisać na transparencie w drodzę na paradę równości.
Jest jak jest, po co mieszać bardziej nie ogarniam. Nie jesteśmy forum społecznościowym (w sensie serwisu) żeby była potrzeba robienia takich rzeczy.
Jest jak jest, po co mieszać bardziej nie ogarniam. Nie jesteśmy forum społecznościowym (w sensie serwisu) żeby była potrzeba robienia takich rzeczy.
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Kod HTML można wykorzystać w różnoraki sposób z niedozwolonymi praktykami włącznie, tak więc jestem kategorycznie na nie
W profilu widać zarówno podpis jak i rubrykę o sobie. Po grzyb dwa razy to samo. Poza tym:
Czy to jest forum o Postalu czy o tęczowych frędzelkach spódniczki panny Stefanii? Aktualnie jest już wystarczająco kolorowo, nie potrzeba więcej kolorowaćBloodLogin93 pisze:Przykładowo Grupa Filmowiec reklamuje sie w podpisie a mogli by na Profilu z dodatkiem kodu by było kolorowo.
W profilu widać zarówno podpis jak i rubrykę o sobie. Po grzyb dwa razy to samo. Poza tym:
Ja wchodzę w profile sporadycznie. Podpis to lepsza mimo wszystko reklama bo każdy go widzi czytając postyEvilYeah pisze:ktoś w ogóle ogląda czyjeś profile na tej stronie

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew