Nowy patch
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Albo inny wybór. Dwójkowe mapy w ED z zombie albo... wyp*** ED z mojego twardziela!
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Hmm...No, tak troszke z tymi brońmi no... Lekko mówiąc...no... NIE PRZESADZAJMY, bo na przykład, będą zwykłe bronie, z AWP, z ED no i te nowe np. MINI-GUN (nie mam nic przeciwko mini-gun'owi)No, ale nie zaduzo bedzie tych pistoletów, bo chcesz sobie wziąĆ mini-guna i tak szukasz,szukasz,szukasz i szukasz no, tak troche za dużo, no ale z jednej strone to też dobrze, bo gra byłaby bardziej bogata no ale to szukanie między brońmi, no ale nie mam nic przeciwko broni no ale w 90% to dobrze że będzie tyle tych broni,a w tych 10% to tak nie zabardzo.
---------------------------------------------------XXX-----------------------------------------
Pozdrawiam, Alixo
---------------------------------------------------XXX-----------------------------------------
Pozdrawiam, Alixo
Witam
ED Patch już gotowy
https://resurrection-studios.com/jonm/pa ... tch6.2.exe
Oto link do pobrania
i po co tworzysz po kilka tematow?? juz mowilismy na forum o tym wiec mogles napisac tam!!
nastepnym razem warn!!
Mixer
ED Patch już gotowy
https://resurrection-studios.com/jonm/pa ... tch6.2.exe
Oto link do pobrania
i po co tworzysz po kilka tematow?? juz mowilismy na forum o tym wiec mogles napisac tam!!
nastepnym razem warn!!
Mixer
Ostatnio zmieniony 07 paź 2007, 11:17 przez Ma57, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
No, Ma57 i po co Ci to było? Zjebka od moda za nieuwagę... Ten patch jest już od grudnia'06, trzeba było lepiej się wczytać na RS, lurker.
P.S. Ładny nowy awek, postalowy. Ale co emoty w sygnaturce, to...
P.S. Ładny nowy awek, postalowy. Ale co emoty w sygnaturce, to...
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
- PostalFanIMakeArts
- Początkujący morderca
ED takie jak GTA Never A w ED jest swoboda tylko jesteś w mieście gdzie mieszka JohnPostalFanIMakeArts pisze:A ja bym chciał aby ED było podobne do GTA.... takie brutalne 1osobowe GTA!
Super! Oj taaaak.... często są fajne gry w których gdyby tylko było więcej swobody byłyby ideałami...
- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
Owszem, najlepiej by tak było. Ale ktoś to musi zrobić. Każda pora dnia czy roku to nowe mapy. I masa roboty. A więc, pozostańmy przy życzeniu. I dajmy im żyć. Jedynie co do wyłączenia zombie - to nalegałbym na tą opcję. Choć ona całkiem rozwala sens i konstrukcję tego moda, jak już to gdzieś było powiedziane...