[POMOC] Nie mogę importować tekstur!

Uczymy się edytowania P2 i rozwiązujemy nasze problemy. Nowi adepci mile widziani!

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

28 cze 2007, 21:05

Nie mogę importować żadnych tekstur w postED. Jak próbuję importować nic się nie dzieje, żadnej reakcji :bolek: Reinstalowałem Postala, ale dalej to samo. Proszę pomóżcie mi :cry:


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

28 cze 2007, 22:46

Z rozmowy na GG wiem, że nie pomaga żadna rada dotąd udzielona na forum. Zajmę się tym, PostEd nie będzie nam robił wygłupów. ;)


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

29 cze 2007, 17:44

Dziś już mogę tekstury importować. Chciałem na próbe coś importować i już działa. Mam nadzieję, że to był tylko chwilowy odchył i już będzie ok.


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

29 cze 2007, 18:40

To wina faz księżyca i edytorek miał zły dzień. :)


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
eddie
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1345
Rejestracja: 19 kwie 2007, 16:18
Lokalizacja: Breslau

29 cze 2007, 18:42

Oprócz tego mars i neptun nie były w konstelacji z księżycem ;)
Może coś ciach się w plikach systemowych

Nie używaj wulgarnego słownictwa.
Tiquill
Ostatnio zmieniony 10 lip 2007, 18:18 przez eddie, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

29 cze 2007, 19:40

eddie pisze:Może coś popierdoliło się w plikach systemowych
zapewne tak i moze cos zrobiles (przez przypadek) i juz jest git ;)
wazne ze dziala
moze cos sie naprawi z moim edytorem map bo z edycja tekstur jest ok ale niestety nie moge edytowac mapek (nawet ich wyswietlac :( )
Tiquill twoje rady nie pomogly zrobliem nawet reinstala. przez chwile bylo ok a potem znowu sie rozdupczylo :/


Awatar użytkownika
Spoonman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 319
Rejestracja: 30 lip 2007, 11:29
Lokalizacja: zza węgła

23 wrz 2007, 15:47

A ja też miałem takie zaciachy, że zamiast viewportów było białe tło (to o to chodzi?). Mój sposób na to był taki, że przywracałem wcześniejsze wersje plików ini (po pierwszej takiej zwale zrobiłem sobie backupy po ustawieniu własnych preferencji).
Ale gdzieś na jakimś forum czy w jakimś faq (już nie pamiętam) przeczytałem, że trzeba dostać się do menu View>Viewports>Configure... i w oknie dialogowym klik na Ok i powinno być cacy.


Speed means freedom of the soul
ODPOWIEDZ