Możliwe nie jestem pewien... A więc ma ktoś link do AWP ? Bo na portalu nie jestem pewien ktoro to jest AWP..
Link do AWP? To masz - ale warna. Mam już dosyć Twoich niechlujnych pytań. Wystarczy poszukać - to nie boli. Czytaj forum, zanim zaczniesz zadawać pytania! Tiquill
Ale prawie jestem pewien ze miałem patha ktory bez instalacji ED dodawał tylko pare broni np. zapalniczke, piłe motorową i hyba jescze pare ale było ich mało...
Wiem, wiem ze było kilka tematów, czytałem je ale jest parę niejasności. Jest jakiś path który mi umożliwi posiadania broni z ED ale bez instalacji ED ? Poprostu instaluje jakiegos patha na aw7 i mam dodatkowe bronie.. .? Połączyłem oba tematy. Neo92 utworzył podobny do już istniejącego, więc tak bę...
Witam, interesuje mnie zecz czy da sie jakos zrobic zeby przy wlanczeniu gry nie pojawialu sie to uwaga bo trzeba strasznie czekac dlugo zeb zniklo i sowalnai to uruchomienie gry.
Stanąłem w AW7 na misji w więzieniu i nie moge ejje przejsc cholernie trudna (w zwyklym AW m isie duzo razy udalo) bo chodzi o to ze po przejsciu hyba sa kody w menu bo normalnie to nie widziałem kodow do AW7. Prosze o pomoc.