Tiquill pisze:swego czasu sporo zamieszania zrobiły.
Co masz na myśli ?
BTW: wiesz jak trafilem na to forum?
w google z nudów wpisalem ALCRD i wyskoczyl mi topic w ktorym opowiadacie o mojej historyjce ;P lol
No właśnie ten topic jest m.in. świadectwem zamieszania. Zaraz Ci to szczegółowo wyjaśnię: To było wtedy kiedy wyszło na jaw, że można zrobić to, co prawie niemożliwe, ale się udało i to pomyślnie. I z tego powodu poszły dalsze próby i się pomyślnie i ładnie rozwijają. I wszyscy są bardzo szczęśliwi i zajebiście się cieszą... Teraz już wiesz wszystko.
Guglać swego nicka? Ej, co za nieskromność.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Tiquill pisze:swego czasu sporo zamieszania zrobiły.
Co masz na myśli ?
BTW: wiesz jak trafilem na to forum?
w google z nudów wpisalem ALCRD i wyskoczyl mi topic w ktorym opowiadacie o mojej historyjce ;P lol
No właśnie ten topic jest m.in. świadectwem zamieszania. Zaraz Ci to szczegółowo wyjaśnię: To było wtedy kiedy wyszło na jaw, że można zrobić to, co prawie niemożliwe, ale się udało i to pomyślnie. I z tego powodu poszły dalsze próby i się pomyślnie i ładnie rozwijają. I wszyscy są bardzo szczęśliwi i zajebiście się cieszą... Teraz już wiesz wszystko.
Guglać swego nicka? Ej, co za nieskromność.
Hmmm chodzi o przeniesienie broni z ED do AWP ? w zasadzie ciekawi mnie czy ktos to zrobil przedemna czy bylem pierwszy ;P wiem ze nieskromnosc ... a raczej ciekawość i nuda sprawiła że zgooglowałem swój nick
Tiquill pisze:Ja też swojego guglowałem. A co do przeniesienia broni z ED - to Ty byłeś chyba pierwszy, który to publicznie ogłosił. Innych wcześniej nie pamiętam.
hh Tiquill ma racje ty jako pierwszy zrobiłeś w pełni działające przeniesienie broni z ED do AWP/AW7
ale osobą która w ogóle jako pierwsza przeniosła bronie z ED do AWP jestem chyba ja, już na początku stycznia zrobiłem takie coś ale były pewne błendy uniemożliwiające normalną grę i dopiera gdzieś pod koniec kwietnia udało mi się rozwiązać problem i zrobić w pełni działającą wersje
a potem Eddi wpadł na to samo
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2007, 00:40 przez prawdziwy 666, łącznie zmieniany 1 raz.
prawdziwy 666 pisze:hh Tiquill ma racje ty jako pierwszy zrobiłeś w pełni działające przeniesienie broni z ED do AWP/AW7
ale osobą która w ogóle jako pierwsza przeniosła bronie z ED do AWP jestem chyba ja już na początku stycznia zrobiłem takie coś ale były pewne błendy uniemożliwiające normalną grę i dopiera gdzieś pod koniec kwietnia udało mi się rozwiązać problem i zrobić w pełni działającą wersje
a potem Eddi wpadł na to samo
Ja tak gdzieś krótko po tym jak wyszedł ED ... myslalem o przeniesieniu broni niestety udało mi sie z brońmi w ręcz i także z błędami ... wiec sie poddałem na jakiś czas i zaczałem czekać na patch do AW7 ... i miedzy czasie rozkoszowałem sie życiem .. jednakże patch mnie rozczarował bo było w nim tylko 5 niedorobionych broni z ED .... wtedy zaczałem myśleć nad przeniesieniem arsenału
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Opis: (skopiowany z SB wiec troche niezrozumiały możę byc)ciuciu: O LOL!!! Przedchwila do jeddnej z map dodalem wszystkie bvronie jakie mozna do postala 2!!! oprucz tych z ED'a i mad moda!! All broni z tego forum plus te z AWP i z innych stron rowniez. Efekt koncowy. Postanowilem, pojsc na rozwalke. Zbieram wszystkie bronie (moze 60 albo 100 sam niewiem) i ide na policje. Rozwalam wzystkich z AK i wkchodze do celi. Robie samobojstwo i... CRASH!!! Calego postala od nowa instaluje bo niechce ruszyc . jedno jest pewne. Tylko psychol mogl to zrobic