no psychologa krew też mi smakowała ale jego skóra za słona więc nie wypiłem za dużo
PS: zamrożona w zamrażalniku krew też smaczna (do lodów dodaje)
Mniam mniam czyli co lubie wpierniczać...
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Ty chyba nie mówisz poważnie 

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Pić własną krew? Eh, jest smaczna, ale tylko jako wysysana z rany, nie powiem. Ale żeby jako deser? No, to niezły jesteś... 
Ja pierwszy raz krwi (świni) napiłem się jako chyba 5-latek. Wesele było, dwóch szczyli podeszło do rzeźnika. Chcecie się napić? - spytał. Dał po szklance czerwonej ciepłej cieczy. Wypiliśmy. Wiecie co to było? - zapytał. No i tak to się zaczęło.
Z pewną kilkuletnią przerwą, o której już pisałem...

Ja pierwszy raz krwi (świni) napiłem się jako chyba 5-latek. Wesele było, dwóch szczyli podeszło do rzeźnika. Chcecie się napić? - spytał. Dał po szklance czerwonej ciepłej cieczy. Wypiliśmy. Wiecie co to było? - zapytał. No i tak to się zaczęło.

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

Błe . Cholerne z was Wampiry
Raz kiedys sprobowalem , Uciolem sie palca i possalem i tak mnie odrzuciło. CHolercia jak można to wziac do ust ;o Tiquilla jeszcze rozumiem. Niewiedział coto jest i jeszcze tobyło ze swini ale własną!! Krwiopijcy
Karpiu za duzo gier 

I dlatego walnołeś avatr z Mlekiem
za dużo wapnia 

u mnie wszyscy piją mleko oprócz mnie piją piją ahhhh smaczne a ja nie chchiałem a potem mówie
"Chłopaki, ale to mleko jest przeterminowane o 3 tygodnie!!!"
Następnego dnia tylko 3 osoby (nie licząc mnie) poszły do szkoły z klasy
"Chłopaki, ale to mleko jest przeterminowane o 3 tygodnie!!!"
Następnego dnia tylko 3 osoby (nie licząc mnie) poszły do szkoły z klasy
Ja mleko lubię: płatki, kakao czy po prostu w szklance - jest dużo sposobów jego konsumpcji.

wina postDATY (czy jakos tak) to sie dzieje bardzo czesto gdy... a zreszto niewazneKarpiu pisze:double post: czy to karane? oby nie![]()
juz skasowalem podwojnego posta Kmiecia
wedlug mnie mleko najlepiej smakuje z miodem

Ostatnio zmieniony 24 lis 2007, 20:59 przez Mixer, łącznie zmieniany 1 raz.
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Ja także lubię mleko. Ba, ja uwielbiam mleko. Czasami zdarza mi się wypić 2 litry na dzień. A najlepiej smakuje prosto od krowy.Kmieciu pisze:Ja mleko lubię: płatki, kakao czy po prostu w szklance - jest dużo sposobów jego konsumpcji.
no, prosto z suta ahhhh kozie też dobre tylko nie pomylcie faceta z babą bo sperma niesmaczna
Mogę wiedzieć, o czym Ty gadasz? Nie lubię takich jak Ty, biedne dziecko. Albo udajesz tylko takiego. Uważaj, bo polecą warny.
Uniżony Stróż Forum - Kmieciu
Mogę wiedzieć, o czym Ty gadasz? Nie lubię takich jak Ty, biedne dziecko. Albo udajesz tylko takiego. Uważaj, bo polecą warny.
Uniżony Stróż Forum - Kmieciu
Ostatnio zmieniony 25 lis 2007, 12:44 przez Karpiu, łącznie zmieniany 1 raz.
Jaki kurwde zboczeniec z ciebie, nie lubie takich jak ty, widzocznie masz z 10 lat bo sie tak tym podniecasz, co za zbok.
Bleeeeeeeee...
P.S buahahah chyba próbowałeś skoro mówisz że niesmaczna... n/c
Sry za OFFtopic, ale nie mogłem sie powstrzymać.
Bleeeeeeeee...
P.S buahahah chyba próbowałeś skoro mówisz że niesmaczna... n/c
Sry za OFFtopic, ale nie mogłem sie powstrzymać.
Ostatnio zmieniony 10 gru 2007, 15:04 przez Alixo, łącznie zmieniany 1 raz.