wtedy nie miałem polskiego ED ale teraz mi się przypomniało o tym i znalazłem ten plik wystarczy go wkleić do folderu sounds w AWP

Ten gościu jest tu (mapa estates)
PS. Misja jest w poniedziałek
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
No przecież napisałem. Jest w AW7 (starsza wersja AWP) a w AWP jest dostępna po zainstalowaniu AWP Moda (Mod ma jeden minus w bandaż na głowie kolesia jest pon-pt a weekend go nie ma).z bonusowej misji z AW7 i AWP (AWP Mod ją dodawał, normalnie jej nie było w AWP)
Rycho3D pisze:Jak plik z dźwiękiem, może dodać misję ma mapie ?
Ja nie mam żadnych problemów z AWPM.Pan Szatan pisze:No przecież napisałem. Jest w AW7 (starsza wersja AWP) a w AWP jest dostępna po zainstalowaniu AWP Moda (Mod ma jeden minus w bandaż na głowie kolesia jest pon-pt a weekend go nie ma).
Gdzieś na forum dawałem patcha do AWP, przywracającego tą misję wraz z mapką Teen Sniper. A została ona wyrzucona, bowiem podobno ktoś zaczął się rzucać o prawa autorskiePan Szatan pisze:To misja wycięta z AWP która była w AW7 ale dodana ponownie jest w AWPMod
Przecież to oczywiste, do obu postaci głos podkładał ten sam aktor - Krzysztof Grębski.Pan Szatan pisze:John na 100% ma głos kolesia wystarczy dobrze się wsłuchać
Parę nowych tekstów jest w AVPC, poza tym nie ma większej różnicy.Silver Dragon pisze:a Koleś w AVPC ma jakiś inny głos
Ja mam tego z Downloandu z PSI i błąd z głową jest w nim. Przeglądałem forumSilver Dragon pisze:Ja nie mam żadnych problemów z AWPM.Pan Szatan pisze:No przecież napisałem. Jest w AW7 (starsza wersja AWP) a w AWP jest dostępna po zainstalowaniu AWP Moda (Mod ma jeden minus w bandaż na głowie kolesia jest pon-pt a weekend go nie ma).