[MOD] MadMods - Problem

Dużo dostępnych modów do P2, dużo więc problemów i błędów. Tu znajdziesz pomoc i pomożesz innym.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
energiczny_dj
Wnerwiony urzędas
Posty: 12
Rejestracja: 29 mar 2007, 12:56
Lokalizacja: z Energy 2000

16 maja 2007, 17:01

Chciałem sobie pograć z nowymi broniami . Kiedyś wypatrzyłem sobie mod "MadMods" . Pobrałem i wgrałem wszystko odpowiednio ale to nic nie dało . Czytałem wszystkie tematy na forum o MadMods i dalej nic nie kapuje . Może mi ktoś pomóc ale na gg - 6911675 . Z góry wielkie THX !! ;p
Ostatnio zmieniony 24 maja 2007, 14:06 przez energiczny_dj, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

16 maja 2007, 19:05

(glupie pytanie ale trzeba zadac) masz STP?? a i bronie z mad modsa chodza tylko w trybie multi jesli chcesz miec je w zwyklym postalu to musisz sciagnac se moda jest on na stronie(chyba)


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

16 maja 2007, 19:17

Doszliśmy na GG do tego, że nie masz StP. Wszelkie próby dodania brakujących plików z AW i ED to harówa i chyba zero szans na skorzystanie z MaDMods. Za to masz duże sznase rozpierniczyć sobie grę i tylko reinstal pomoże.
Nabądź StP - to jedyne rozwiązanie.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
energiczny_dj
Wnerwiony urzędas
Posty: 12
Rejestracja: 29 mar 2007, 12:56
Lokalizacja: z Energy 2000

17 maja 2007, 12:21

Tiquill pisze:Doszliśmy na GG do tego, że nie masz StP. Wszelkie próby dodania brakujących plików z AW i ED to harówa i chyba zero szans na skorzystanie z MaDMods. Za to masz duże sznase rozpierniczyć sobie grę i tylko reinstal pomoże.
Nabądź StP - to jedyne rozwiązanie.
Trochę problemu za mną ... Pobrałem MadMods do trybu single i podmieniłem pliki "suburbs-1.fuk" w podkatalogu Textures . Odpaliłem Postala 2 AWP i w konsoli wpisalem kodów wpisałem kod - goto suburbs-1 . Autozapis . Byłem koło biblioteki i poszłem do takiedo małego domku gdzie doprowadziły mnie MadBomb'y . Pozbierałem wszystkie bronie jakie tam były . Gdy przejrzałem wszystkie bronie i były tylko 2 nowe , a w konsoli ~ zobaczyłem że pisze że są nowe bronie , a ich nie było . Kto pomoże ??

PS. Kto wie skąd wziąć Postala 2 STP ??
Ostatnio zmieniony 17 maja 2007, 13:50 przez energiczny_dj, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

17 maja 2007, 13:52

kur*a uzyj magicznej opcji ,,szukaj'' juz o tym czesto bylo na allegro lub zamowic z gazety play :evil:
Ostatnio zmieniony 17 maja 2007, 13:54 przez Mixer, łącznie zmieniany 2 razy.


Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

17 maja 2007, 13:55

energiczny_dj pisze:Trochę problemu za mną ... Pobrałem MadMods do trybu single i podmieniłem pliki "suburbs-1.fuk" w podkatalogu Textures . Odpaliłem Postala 2 AWP i w konsoli wpisalem kodów wpisałem kod - goto suburbs-1 . Autozapis . Byłem koło biblioteki i poszłem do takiedo małego domku gdzie doprowadziły mnie MadBomb'y . Pozbierałem wszystkie bronie jakie tam były . Gdy przejrzałem wszystkie bronie i były tylko 2 nowe , a w konsoli ~ zobaczyłem że pisze że są nowe bronie , a ich nie było . Kto pomoże ??
Być może masz za dużo broni i nie mieszczą się one pod kółkiem myszy. Wyrzuć bronie, których nie używasz (łopata, pałka policyjna itp.). Powinno pomóc.


Awatar użytkownika
energiczny_dj
Wnerwiony urzędas
Posty: 12
Rejestracja: 29 mar 2007, 12:56
Lokalizacja: z Energy 2000

17 maja 2007, 13:59

No tak . Tiquill już o tym wie . Mój kumpel kupił sobie Playa w 2004 r. (chyba) i sobie zainstalował Postala 2 . U niego na dysku , folder Postala 2 nosił nazwę "Postal 2 STP" . Ja kiedy poznałem Postala i dowiedziałem się , że to jest fajna gierka ;P . Pożyczyłem płytę od niego i zainstalowałem go . Na moim dysku folder z Postalem nosił nazwę "Postal 2 PL" . Właśnie tego nie rozumię .


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

17 maja 2007, 14:00

pozyczanie to piractwo :evil: :evil: :evil: a po drugie moze nie bylo to STP!!!!!! musialo cos ci sie pojebac


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

18 maja 2007, 16:41

energiczny_dj pisze:No tak . Tiquill już o tym wie . Mój kumpel kupił sobie Playa w 2004 r. (chyba) i sobie zainstalował Postala 2 . U niego na dysku , folder Postala 2 nosił nazwę "Postal 2 STP" . Ja kiedy poznałem Postala i dowiedziałem się , że to jest fajna gierka ;P . Pożyczyłem płytę od niego i zainstalowałem go . Na moim dysku folder z Postalem nosił nazwę "Postal 2 PL" . Właśnie tego nie rozumię .
Tiquill już o tym wie i wyjaśnił ci, że masz pirata. I długo na GG tłumaczył, że to nie jest StP, dobitnie ci to pokazując. Jeszcze ci mało i dupę zawracasz? Traciłem tylko czas. :-/ Cudów chcesz, że ci StP z nieba spadnie? :-| Energicznie zapier*** do sklepu i kup, będziesz wtedy wszystko rozumiał. Że pożyczanie to piractwo i że StP to StP.
Następny post o piracie - i dostajesz warna. :evil:


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
energiczny_dj
Wnerwiony urzędas
Posty: 12
Rejestracja: 29 mar 2007, 12:56
Lokalizacja: z Energy 2000

25 maja 2007, 09:14

Problem rozwiązany . Nie potrzebuję już pomocy . :P


ODPOWIEDZ