Znaleziono 6 wyników

autor: kicaj994
03 kwie 2010, 17:42
Forum: Hyde Park
Temat: Adolf Hitler?
Odpowiedzi: 77
Odsłony: 22248

III rzesza miała w tamtych czasach najnowocześniejszą i bardzo skuteczną armię, lecz samego Hitlera nie podziwiam. Posrany do reszty człowiek.
03 kwie 2010, 17:38
Forum: Hyde Park
Temat: Islam czyha?
Odpowiedzi: 96
Odsłony: 19851

W rzeczywistości Islam to nie jest zła religia: Skoro nie jest taka zła, czemu w Koranie jest aż tyle wspomnień o przemocy wobec innych/niewiernych ? https://www.poznajkoran.pl/koran/przemoc/ Obczajcie choćby to. Gdzieś miałem jeszcze filmik o zalewającym całą planete islamie, ciekawy dokument.[/b]
03 kwie 2010, 17:16
Forum: Inne Gry
Temat: Borderlands
Odpowiedzi: 13
Odsłony: 4721

Świetna gra, grałem bardzo długo. Polecam multiplayer, wspólne levelowanie.
03 kwie 2010, 11:18
Forum: Problemy z każdą częścią Postal 2
Temat: Rozpadające się ciała (?).
Odpowiedzi: 11
Odsłony: 4055

Zaraz sprawdzę to z tymi innymi obkiektami. @Edit: Wydają się normalne. @Edit2: O, coś się naprawiło po pokombinowaniu z patchami i reainstallacją AWP. Na wszelki wypadek mam prośbę aby nie zamykać tematu, wciąż prosiłbym użytkowników aby udzielali się na temat tego problemu, gdyby np. wystąpił u in...
02 kwie 2010, 23:24

Nic nie dało.
@edit: właśnie, zauważyłem że czasem gdy jednak ta postać upadnie, to jest tak jakby przyciągana mocno do ziemi, gdy ją kopne, lub co innego z tymi zwłokami zrobie, rozwala się na kawałki. Zaczyna się to robić powoli denerwujące.
02 kwie 2010, 22:41

Rozpadające się ciała (?).

Cześć, jednocześnie witam się z wami ponieważ jestem nowym użytkownikiem tego forum. Mam dosyć nietypowy problem, a mnianowowicie (jak w temacie) rozpadające się ciała. Chodzi o to, że np. zabiję daną osobę a ona nagle ,,rozwala'' się w drobny mak i ciała nie ma. Dziwne jest to że gdy miałem kiedyś,...