tak zrobiłem i nie ma ;/ chce wpisac kod betty to na dodatkowe bronie te fajnie ;D tego na orginała od kumpla .. orginalna płyta :) zapytam jeszcze o Apocalypse Weekend.. juz nie sciagam z bittorenta [ Dodano : 2008-12-30, 15:35 ] sorry ale nie wiedziałez ze to jest piractwo :( .. Sorki juz nie bd z...
xD nie :) sciagam z Bittorenta za free bo na kumpla koncie :P a jak zrobic moda KW2 ?? Zdarłem go z neta (plik zip) i rozpakowałem sa tu 2 foldery . System i textures . W folderze system sa 2 pliki (kSPMods.u i SWsMods.u ) a w textures 1 plik ( SWsTEX.utx ) gdzie je dac zeby ten mod zaczął działac ???
kurde moge prosic o jakies link z którego moge za free i szubko pobrac dodatek ?? Z góry
Dzieki . Winrar mm wypakowałem i zainstalowałem ale juz wszystko oki potem jak bd miał dodatek musze w tym folderze zainstalowac moda ?? tak ??
Witam. Mam problem ze startem modu AWP . Zainstalowałem i na pulpicie pojawia mi sie pusta ikonka . otwieram ja i pisze: Aby otworzyc ten plik , system windows musi wiedziec.u ktorym programie zostal on utworzony itd.. na koncu Co chcesz zrobic ? Uzyc usługi sieci web do znalezienia odpowiedniego pr...