[AW7] kłopot z narzędziami

Dużo dostępnych modów do P2, dużo więc problemów i błędów. Tu znajdziesz pomoc i pomożesz innym.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
konrad pl
Seryjny zabójca
Posty: 275
Rejestracja: 07 mar 2007, 20:00
Lokalizacja: z dumu
Kontakt:

09 mar 2007, 18:08

czy ak-47 jest w AW7??gdzie??
jak można to niech ktoś poda kod na wszystkie bronie w AW7.
Ostatnio zmieniony 24 maja 2007, 14:29 przez konrad pl, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Luigi
Seryjny zabójca
Posty: 394
Rejestracja: 05 lis 2006, 00:16
Kontakt:

09 mar 2007, 21:48

Pobierz mod TNInventory, tam jest AK-47.


Obrazek
Awatar użytkownika
konrad pl
Seryjny zabójca
Posty: 275
Rejestracja: 07 mar 2007, 20:00
Lokalizacja: z dumu
Kontakt:

09 mar 2007, 21:56

a kod na bronie w AW7??


Awatar użytkownika
Luigi
Seryjny zabójca
Posty: 394
Rejestracja: 05 lis 2006, 00:16
Kontakt:

09 mar 2007, 22:27

w AW7 Nie ma AK-47 to nie masz co wpisywac tego kodu.


Obrazek
Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

09 mar 2007, 22:48

Ostatnio zmieniony 09 mar 2007, 22:50 przez kazik, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
konrad pl
Seryjny zabójca
Posty: 275
Rejestracja: 07 mar 2007, 20:00
Lokalizacja: z dumu
Kontakt:

10 mar 2007, 23:53

Dziękuje za pomoc-ten temat można zamknąć.
Ostatnio zmieniony 11 mar 2007, 00:06 przez konrad pl, łącznie zmieniany 1 raz.


Zablokowany