Nie widziałem, ale słyszałem, że to prekursor filmów typu American Pie. W każdym razie nie jest to mój typ kina.Dzienis pisze:Co sądzisz o serii "Lody na patyku"? Właśnie 7 ich część leci w tle w TV.
Jam jest znawca kina
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
- Dzienis
- V.I.P.
- Postawił piwo: 14 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
- Kontakt:
Za droga, lepiej jeść smaczne tanie śmieci rodem z Maca i zdechnąć przed emeryturą by nie obciążać ZUSu.Slayer pisze:i eko żywność
Eat shit and die.

To izraelskie (tfu!...) filmy w których 30letni izraelscy aktorzy udają amerykańskich nastolatków z lat 50tych, do tego brzydkie panienki z fajnymi cyckami i zarośniętymi kuciapkami. Całość okraszona przerażającym niemieckim dubbingiem... Adi Hitler przewraca się w grobie.Mr Minio pisze:Nie widziałem, ale słyszałem, że to prekursor filmów typu American Pie. W każdym razie nie jest to mój typ kina.
I regret nothing
Obejrzałem przed chwilą świetny film. Akurat oglądałem z moimi kolegami i po seansie, oni mówią, że
nic nie zrozumieli i tak dalej... Ja się głowię, że nie rozumiem co tu nie rozumieć. Film prosty jak
budowa cepa. Nazywał się ,,Morderczy Link'' Albo ,,Zabójczy Link''. Występowała w nim Sascha Grey,
ale dowiedziałem się tego dopiero po seansie.
Ale myślę, że film świetny. Innowacyjna technika kręcenia. Cały film to jakby jedno ujęcie monitora i
tam się wszystko dzieje. O hakerach i tym podobnych.
Zdziwiony niezrozumieniem kolegów, wchodzę na filmweba zobaczyć, czy ludzie również uważają ten
film za genialny. Jestem tam i... I mówią, że beznadziejny. Oceny nikłe, piszą, że nie ma sensu. Że go
nie zrozumieli, ale jest tak pogmatwany, że kompletnie nie ma sensu i nie ma co rozumieć. Że
beznadziejna gra aktorska, że efekty nikłe (pomimo, że je chwaliłem) i tak dalej
Zdziwiłem się. Nawet bardzo
nic nie zrozumieli i tak dalej... Ja się głowię, że nie rozumiem co tu nie rozumieć. Film prosty jak
budowa cepa. Nazywał się ,,Morderczy Link'' Albo ,,Zabójczy Link''. Występowała w nim Sascha Grey,
ale dowiedziałem się tego dopiero po seansie.
Ale myślę, że film świetny. Innowacyjna technika kręcenia. Cały film to jakby jedno ujęcie monitora i
tam się wszystko dzieje. O hakerach i tym podobnych.
Zdziwiony niezrozumieniem kolegów, wchodzę na filmweba zobaczyć, czy ludzie również uważają ten
film za genialny. Jestem tam i... I mówią, że beznadziejny. Oceny nikłe, piszą, że nie ma sensu. Że go
nie zrozumieli, ale jest tak pogmatwany, że kompletnie nie ma sensu i nie ma co rozumieć. Że
beznadziejna gra aktorska, że efekty nikłe (pomimo, że je chwaliłem) i tak dalej
Zdziwiłem się. Nawet bardzo
Niebawem Mapka Niespodzianka 2!
Czekajcie panowie spokojnie!
Haha, Sasha gra tam postać 'Jill Goddard'. Wcześniej gadała, że lubi Godarda. Widać serio. 

- Dzienis
- V.I.P.
- Kontakt:
22 Jump Street, niezła komedia - 7/10
Milion sposobów by umrzeć na Dzikim Zachodzie - Seth MacFarlane nie nadaje się do filmów pełnometrażowych w roli innej niż dubbing, baaardzo przeciętny film, ocena - 4/10
Hardkor Disko - polski film nie wiadomo bardzo o czym, odważne sceny to nie wszystko, poza tym niezła gra aktorska i ogólnie film nie był tragiczny jak na tak śmieszny budżet, ocena - 5/10
Noe - ten z Russelem Crowe, denny film niewiele mający wspólnego z biblijnym potopem, niektóre sceny kretyńskie (scenarzystę powinni powiesić za jaja), ocena - 2/10
Godzilla (2014) - czyli najnowsza Godzilla, a także największa rozmiarowo ze wszystkich, tyle że film jest nudny, a samej Godzilli jest na ekranie niewiele, ocena - 3/10
Jack Strong - ekranizacja losów Kuklińskiego, sprawnie nakręcone kino akcji, niezłe aktorstwo, ocena - 7/10
Milion sposobów by umrzeć na Dzikim Zachodzie - Seth MacFarlane nie nadaje się do filmów pełnometrażowych w roli innej niż dubbing, baaardzo przeciętny film, ocena - 4/10
Hardkor Disko - polski film nie wiadomo bardzo o czym, odważne sceny to nie wszystko, poza tym niezła gra aktorska i ogólnie film nie był tragiczny jak na tak śmieszny budżet, ocena - 5/10
Noe - ten z Russelem Crowe, denny film niewiele mający wspólnego z biblijnym potopem, niektóre sceny kretyńskie (scenarzystę powinni powiesić za jaja), ocena - 2/10
Godzilla (2014) - czyli najnowsza Godzilla, a także największa rozmiarowo ze wszystkich, tyle że film jest nudny, a samej Godzilli jest na ekranie niewiele, ocena - 3/10
Jack Strong - ekranizacja losów Kuklińskiego, sprawnie nakręcone kino akcji, niezłe aktorstwo, ocena - 7/10
I regret nothing
Widzieliście tego Noego?
Dużo ludzi irytowało chociażby to, że w tamtych czasach mieli maskę spawarską albo bazookę.
Bo to sandal punk!
Inni narzekali na ,,strażników'' że z biblią nie mają wspólnego. Otóż mają.
Upadli aniołowie. Poczytajcie sobie o pierwszym i drugim buncie aniołów
ALE DLACZEGO ONI KU*^%A WYGLĄDAJĄ JAK SKAŁOWE TROLLE? Tego nie mam pojęcia.
Z wyjątkiem tego skoro w filmie są upadli aniołowie, jest poruszony wątek żony Seta,
to widać, ze reżyser/scenarzysta czytał biblię Henocha.
To dlaczego pominął wątek Nefalim, który jest cholera najciekawszy w jego księgach!
Dlaczego w ogóle Henof, żyje w tamtym czasie gdy dzieje się akcja tego filmu
On już dawno nie powinien żyć! Pozatym sam był Nefalim
Chyba jedyny reserg jaki zrobił twórca tego filmu to wikipedia ;p
Albo bilbia.
Podobała mi się psychoza Noego, która może być komentarzem na złe interpretowanie
woli boskiej i islam i tak dalej
Dużo ludzi irytowało chociażby to, że w tamtych czasach mieli maskę spawarską albo bazookę.
Bo to sandal punk!
Inni narzekali na ,,strażników'' że z biblią nie mają wspólnego. Otóż mają.
Upadli aniołowie. Poczytajcie sobie o pierwszym i drugim buncie aniołów
ALE DLACZEGO ONI KU*^%A WYGLĄDAJĄ JAK SKAŁOWE TROLLE? Tego nie mam pojęcia.
Z wyjątkiem tego skoro w filmie są upadli aniołowie, jest poruszony wątek żony Seta,
to widać, ze reżyser/scenarzysta czytał biblię Henocha.
To dlaczego pominął wątek Nefalim, który jest cholera najciekawszy w jego księgach!
Dlaczego w ogóle Henof, żyje w tamtym czasie gdy dzieje się akcja tego filmu
On już dawno nie powinien żyć! Pozatym sam był Nefalim
Chyba jedyny reserg jaki zrobił twórca tego filmu to wikipedia ;p
Albo bilbia.
Podobała mi się psychoza Noego, która może być komentarzem na złe interpretowanie
woli boskiej i islam i tak dalej
Niebawem Mapka Niespodzianka 2!
- Dzienis
- V.I.P.
- Kontakt:
Masz na myśli tego gościa którego grał Hopkins? To był Matuzalem.Tardis pisze:Dlaczego w ogóle Henof, żyje w tamtym czasie gdy dzieje się akcja tego filmu
A co do filmu - miszmasz fantasy który z Biblią miał niewiele wspólnego, Noe przedstawiony jako psychol i w ogóle strasznie był antypatyczny (może dlatego, że nie lubię Russela Crowe), reszta wątków jakaś mdła. Film zupełnie mi się nie spodobał...
No właśnie...Tardis pisze:ALE DLACZEGO ONI KU*^%A WYGLĄDAJĄ JAK SKAŁOWE TROLLE? Tego nie mam pojęcia.
Z jakiego kraju to?Mr Minio pisze:Violent Virgin (1969) - 8/10
I regret nothing
Z Japonii. Koji Wakamatsu to taka Japońska Nowa Fala z elementami pinku.Dzienis pisze:Z jakiego kraju to?Mr Minio pisze:Violent Virgin (1969) - 8/10
- Dzienis
- V.I.P.
- Kontakt:
Byłem niemal pewien, że z Japonii, ale angielski tytuł mnie zmylił...Mr Minio pisze:Z Japonii. Koji Wakamatsu to taka Japońska Nowa Fala z elementami pinku.
Chociaż mógł być też z Korei/Filipin.

I regret nothing
Specjalnie dla Ciebie, tytuł oryginalny: 処女ゲバゲバDzienis pisze:Byłem niemal pewien, że z Japonii, ale angielski tytuł mnie zmylił...
Myślę, że już wszystko jasne.
Nie znam kina Filipin i Korei lat .60, ale zdziwiłbym się jakby takie filmy wtedy tam powstawały.Dzienis pisze:Chociaż mógł być też z Korei/Filipin.