[MOD] Jak zrobić/przerobić broń?

Dużo dostępnych modów do P2, dużo więc problemów i błędów. Tu znajdziesz pomoc i pomożesz innym.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Musiemusq
Wstydliwy morderca
Posty: 4
Rejestracja: 09 sie 2007, 17:25
Lokalizacja: Brzeźnica

10 sie 2007, 11:36

Witam mam pytanie jak mogę zrobić np. Własną broń
lub przerobić oryginalną.
np.:
Bazooka strzelająca kotami,
karabin strzelający kawałkami mięsa, :mgun:
super łopata,
Super Bazooka która demoluje bardzo dużo

Odpowiedzi proszę pisać w tym wątku
Najlepiej pisać na GG
Z góry Thx :lol:

Na forum poruszamy takie sprawy ;) - Kmieciu
Ostatnio zmieniony 10 sie 2007, 12:31 przez Musiemusq, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

10 sie 2007, 11:41

po to jest forum zeby pisac tutaj a nie na gg
wiec musisz zrobic teksture broni, model, animacje, mesh, skrypt...


wydaje mi sie ze podobny temat juz byl
i prosze o zmiane nazwy tamatu na inna np jak zrobic wlasne bronie
Ostatnio zmieniony 10 sie 2007, 11:43 przez Mixer, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Musiemusq
Wstydliwy morderca
Posty: 4
Rejestracja: 09 sie 2007, 17:25
Lokalizacja: Brzeźnica

10 sie 2007, 11:44

No dobra tylko nie wiem właśnie jak to zrobić i dlatego chce aby ktoś mi wytłumaczył na gg ;>


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

10 sie 2007, 11:48

zrobic wlasna bron to kupa roboty i watpie czy komus chcialoby sie to tlumaczyc
i sztuke robienia nowych broni umie nie wiele osob(na tym forum)
Ostatnio zmieniony 10 sie 2007, 11:48 przez Mixer, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Musiemusq
Wstydliwy morderca
Posty: 4
Rejestracja: 09 sie 2007, 17:25
Lokalizacja: Brzeźnica

10 sie 2007, 11:57

A tobie by sie nie chciało ??
jeśli sie zdecydujesz to napisz na gg ;>
Byłbym bardzo wdzięczny :uzi:


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

10 sie 2007, 12:10

niestety nie umiem zabardzo robic tego... zapytaj Tiquilla on siedzi troche w tym wiec moze ci pomoze
Ostatnio zmieniony 10 sie 2007, 12:11 przez Mixer, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

10 sie 2007, 19:40

Takie rady chcesz na GG? ;> Chyba nie wiesz o co prosisz. :| To jest masa wiedzy, której nie da się ot tak obggadać. Chcesz coś zrobić - musisz się przyłożyć i samodzielnie obkuć się podstaw edytorki. Na forum zaś możemy tylko wyjaśniać swoje wątpliwości lub radzić się odnośnie poszczególnego problemu. Ale żeby to robić, potrzebny jest zasób wiedzy ogólnej, niestety. Wejdź na temat Tutoriale i skorzystaj z zamieszczonych tam linków. Aby broń mocniej strzelała, musisz na przykład pogrzebać w kodach - do takich tutków link zawarłem w tym poście.
Polecam również zapoznać się z całą zawartością działu PostEd - nie jest może zasobny we wiedzę - ale to też i od Ciebie zależy, czy będzie zasobniejszy. ;)


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

10 sie 2007, 20:19

i tym akcentem mozna zamknac temat Tiquill powiedzial wszystko ;)


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

11 sie 2007, 00:02

Dobrze to ująłeś, Mixer. :) Zamykam.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Zablokowany