[INNE] Jak zaistalować czcionkę z Postala???

Wszystkie nasze problemy z pierwszym Postalem oraz ogólne postalowe kłopoty.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
frugo61
Wstydliwy morderca
Posty: 6
Rejestracja: 09 gru 2006, 19:58

12 maja 2007, 12:36

Mam mały problem z zainstalowaniem czcionki z Postala. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak to się instaluje??
Ostatnio zmieniony 24 maja 2007, 14:08 przez frugo61, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Iquid
Założyciel PostalSite
Założyciel PostalSite
Posty: 667
Rejestracja: 14 paź 2006, 11:06
Lokalizacja: GRS
Kontakt:

12 maja 2007, 14:02

plik z czcionka kopiujesz do
C:\WINDOWS\Fonts


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

12 maja 2007, 16:43

lub w ///// START:/USTAWIENIA PANEL STEROWANIA:/CZCIONKI i tam wrzucasz(tak jest w XP nie wiem jak w innych)


Awatar użytkownika
seebeek17
Modder
Modder
Posty: 8399
Rejestracja: 10 cze 2013, 12:25
Lokalizacja: Z Zewnątrz
Kontakt:

15 mar 2015, 00:35

Na Windows 7 można po prostu kliknąć 2x na plik czcionki i wybrać "Zainstaluj". Tyle.


Awatar użytkownika
Dzienis
Moderatorzy
Moderatorzy
Posty: 11956
Rejestracja: 03 lut 2012, 18:53
Lokalizacja: Pojezierze Litewskie
Postawił piwo: 8 razy
Otrzymał  piwo: 5 razy
Kontakt:

15 mar 2015, 11:35

seebeek17 pisze:Na Windows 7 można po prostu kliknąć 2x na plik czcionki i wybrać "Zainstaluj". Tyle.
Po ośmiu latach bardzo mu to pomoże... :zdziw:
Sam jestem zwolennikiem odkopów, ale to już trochę przesada.


I regret nothing
Awatar użytkownika
Pangia
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 3710
Rejestracja: 20 lip 2009, 10:06

15 mar 2015, 16:02

Zwłaszcza, że wtedy nie było Win7. Po jaką cholerę to w ogóle było otwarte?


Zablokowany